Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ευχάριστη εξέλιξη για το “Μυστικό”

Ευχάριστη εξέλιξη για το “Μυστικό”

Τα έβαλαν κάτω… τα συζήτησαν… τα ξανασυζήτησαν και τελικά – ευτυχώς! – η απόφαση είναι ευχάριστη για τους συντελεστές αλλά και τους τηλεθεατές.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr βλέποντας στον ALPHA την πορεία της σειράς “Κρατάς μυστικό;” αποφάσισαν να μην της δώσουν το πράσινο φως για την παραγωγή δεύτερου κύκλου και να σταματήσει μετά την προβολή των 15 αρχικά συμφωνηθέντων επεισοδίων.

Ωστόσο κάποια από τα στελέχη του σταθμού υποστήριζαν ότι σεβόμενοι τους τηλεθεατές που την παρακολουθούν δεν πρέπει να σταματήσει έτσι… άδοξα αλλά να δοθεί έστω και μικρή παράταση επεισοδίων ώστε να ολοκληρωθεί η ιστορία. Ε, αυτό λοιπόν θα γίνει αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγη ώρα εγκρίθηκε η παραγωγή 4 ακόμα επεισοδίων, ώστε να ολοκληρωθεί η ιστορία, σεβόμενοι έτσι και τους τηλεθεατές που την παρακολουθούν.

Έτσι λοιπόν η σειρά θα συνεχίσει να είναι στον αέρα για περισσότερο καιρό και για να λέμε και των συντελεστών το δίκαιο, πολύ σωστά πήραν στον ALPHA την απόφαση καθώς πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη και μοντέρνα ανατρεπτική σειρά με πολύ καλές ερμηνείες που… θυσιάστηκε λόγω του σκληρού ανταγωνισμού αλλά και του κακού προγραμματισμού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις