Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η φάρσα της Μαρίας Σολωμού [vid]

Η φάρσα της Μαρίας Σολωμού [vid]

Έχουμε συνηθίσει πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος να πέφτουν «θύματα» σε φάρσες που τους έχουν στήσει με κρυφές κάμερες συντελεστές εκπομπών. Αυτή τη φορά όμως οι celebrities «επιστρατεύονται» ως… θύτες κάνοντας ανυποψίαστους πολίτες να τραβούν τα πάνδεινα!

Όπως είδαμε λοιπόν στην πρεμιέρα του «Sunday Live», ένα από τα ελάχιστα θέματα που έβγαλαν γέλιο ήταν η φάρσα που έκαναν οι παρουσιαστές Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να… σαρώνει σε σούπερ μάρκετ.

Αυτή την Κυριακή, στο δεύτερο επεισόδιο του show οι δύο παρουσιαστές έκαναν συνεργό τους τη Μαρία Σολωμού και όπως προϊδεάζει το απόσπασμα θα πέσει πάλι πολύ γέλιο. Σύμφωνα λοιπόν με το… σενάριο της φάρσας η Μαρία Σολωμού ψάχνει ενοικιαστή για κάποιο σπίτι και με τις οδηγίες τους η Ζέτα με τον Νίκο φροντίζουν ώστε η ηθοποιός όχι μόνο να φέρει σε δύσκολη θέση τον ανυποψίαστο ενοικιαστή αλλά να έρθει και η ίδια προ εκπλήξεων!

Όλη τη φάρσα θα την παρακολουθήσουμε αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, ελπίζοντας ότι δεν θα είναι το μοναδικό σημείο του show που θα μας κάνει να γελάσουμε αλλά και να είναι μόνο οι τηλεθεατές που θα πέσουν κάτω από τα γέλια κι όχι άλλα… σκηνικά!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις