Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Φεύγουν από τον ΣΚΑΪ και πάνε στην ΕΡΤ- Θα κάνουν εκπομπή στη θέση της Κοντογεώργη

Φεύγουν από τον ΣΚΑΪ και πάνε στην ΕΡΤ- Θα κάνουν εκπομπή στη θέση της Κοντογεώργη

Μία συνεργασία που ολοκληρώνεται με συναινετικό διαζύγιο. Μάλλον όχι. Η αλήθεια είναι ότι δύο συνεργασίες ολοκληρώνονται αλλά με όλες τις πλευρές να έχουν καταλήξει σε συναινετικά διαζύγια.

Ας τα πάρουμε όμως, από την αρχή. Στο τέλος της φετινής σεζόν ολοκληρώνεται η συνεργασία της Νάντιας Κοντογεώργη με την ΕΡΤ και το Φλερτ θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους, μετά από κοινή σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών. Από τη μία η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης είδε ότι η εκπομπή δεν κατάφερε –δικαιολογημένα!- να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αφού άλλωστε η ηθοποιός δεν μπόρεσε να «υπηρετήσει» όπως έπρεπε τις ανάγκες της καθημερινής θεματολογίας, ενώ παράλληλα την επόμενη σεζόν επιθυμεί να ασχοληθεί με την κύρια επαγγελματική της δραστηριότητα ως ηθοποιός. Έτσι λοιπόν το διαζύγιο είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό και για αυτό τα στελέχη της ΕΡΤ αναζητούσαν την εκπομπή, αλλά και το πρόσωπο… τα πρόσωπα… που θα πάρουν τη θέση της στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ1 την επόμενη σεζόν θα αναλάβουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, αποφασίζοντας να φύγουν από τον ΣΚΑΪ.

Επιθυμία της διοίκησης της ΕΡΤ είναι οι δύο δημοσιογράφοι να παρουσιάσουν ένα καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, με πιο σύγχρονη ματιά, δίνοντας βάρος και στο πρόγραμμα της ΕΡΤ που αλήθεια είναι πως δεν… αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από το Φλερτ. Βέβαια να σημειώσω ότι δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές αλλά εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή αφού μάλιστα αξίζει να αναφέρω ότι για τη συμφωνία με την ΕΡΤ οι Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος αρνήθηκαν πρόταση που είχαν από άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Αξίζει επίσης να αναφέρω ότι αν κι οι δύο δημοσιογράφοι αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ ίσως αυτό να μην σημαίνει και το τέλος της εκπομπής Dot από το πρόγραμμα του σταθμού, αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η εταιρεία παραγωγής μπορεί να αποφασίσει την αντικατάστασή τους στην παρουσίαση και τη συνέχεια της εκπομπής στον ΣΚΑΪ… ή σε άλλο κανάλι, καθώς αποφέρει και εμπορικά έσοδα σε όποιον σταθμό την έχει στο πρόγραμμά του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις