Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Φοβούνται ότι θα καεί

Φοβούνται ότι θα καεί

Εδώ και καιρό προσπαθούσε να… ψήσει την επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο και τελικά τα κατάφερε. Ωστόσο το αποτέλεσμα του «μαγειρέματός» του προβληματίζει στελέχη του σταθμού που ανησυχούν για αυτό που θα… σερβιριστεί στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως είχαμε αναφέρει πρώτα στο Newsit σύντομα ο ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει να προβάλει μία καινούργια εκπομπή μαγειρικής με παρουσιαστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που θα έχει δίπλα του τον food editor αλλά και stand up comedian Ηλία Φουντούλη!

 

Οι δυο τους λοιπόν με κάποιον καλεσμένο σκοπεύουν να… πείσουν το τηλεοπτικό κοινό πως η μαγειρική μπορεί να γίνει… μετά αστείων και πλάκας, θέλοντας να… σπάσουν τη «σοβαροφάνεια» των μαγειρικών εκπομπών. Ο τίτλος της εκπομπής «Foods NFriends» άλλωστε είναι σαφές ότι θέλει να δείξει ότι η μαγειρική είναι και… φιλική υπόθεση.

Αυτός ήταν ο σκοπός αλλά όπως πληροφορούμαι τα πρώτα δείγματα της εκπομπής δεν έχουν κάνει στελέχη του σταθμού να πετάξουν τη… σκούφια τους από τη χαρά τους, πιστεύοντας ότι το… χιούμορ που προσπαθούν να κάνουν ο Σκαρμούτσος με τον Φουντούλη είναι πολύ… δικό τους και δεν είναι σίγουροι ότι θα κάνει να σκάσει και το χειλάκι των τηλεθεατών.

Η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να βγει μέσα στο μήνα και προς το παρόν τους έγινε… σύσταση ως προς τα «υλικά», οπότε αν δεν προσέξουν να τα… μαγειρέψουν έτσι όπως πρέπει, τηλεοπτικά σωστά, τότε η εκπομπή θα… καεί συντομότερα από όσο θα ήθελαν όλες οι πλευρές με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος να βρεθεί ξανά εκτός τηλεοπτικού τοπίου…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις