Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γη της Ελιάς: Τα μυστικά που έρχονται στο φως

Γη της Ελιάς: Τα μυστικά που έρχονται στο φως

Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπούν οι ήρωες της δραματικής σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, με τις σχέσεις τους να δοκιμάζονται.

Στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς στο MEGA, η Άννα πασχίζει να καλύψει την ταραχή της Ευτυχίας, αλλά εκείνη ανήμπορη να κρατήσει το μυστικό τους τα εξομολογείται όλα στον Αποστόλη. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος ερευνά σε βάθος την υπόθεση και ανακαλύπτει μέσα από κάμερες του δρόμου πως ο Ανέστης είχε περάσει από το σπίτι της Ευτυχίας τις ημέρες που ήταν εξαφανισμένος.

Η μικρή Αγγελική περνά ξέγνοιαστα στο νέο της σπίτι και η Μαρίνα δείχνει να δένεται μαζί της. Η Ηρώ, η αδελφή του Δημήτρη αναζητά συμμάχους για την επικείμενη δίκη, αλλά τόσο η Άννα όσο και η Αντιγόνη της γυρίζουν την πλάτη. Η Αρετή βάζει μπροστά ένα σχέδιο εξευτελισμού της Εύας, με τη βοήθεια της Ασπασίας, ενώ ο Θανάσης την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Μια απροσεξία της Μαργαρίτας στον ελαιώνα των Βρεττάκων αναγκάζει τον Μάνο να την απολύσει. Η Μαρία και ο Λυκούργος ανησυχούν για τη δίκη της Αθηνάς και προσπαθούν να μαζέψουν όπλα για τη φαρέτρα τους. Η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βοηθά οικονομικά τη μητέρα της και γίνεται έξαλλη. Η Αντιγόνη συναντά για πρώτη φορά από κοντά τη μικρή Αγγελική, αλλά η υποδοχή δεν είναι αυτή που περίμενε.

Η συνέχεια απόψε, στις 9, που η Γη της Ελιάς θα είναι στο MEGA περιμένοντας τους τηλεθεατές να απολαύσουν ένα ακόμα επεισόδιο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις