Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Για αυτό… έφαγαν το «Πακέτο» – Το ακριβό project που θέλουν να βγάλουν

Για αυτό… έφαγαν το «Πακέτο» – Το ακριβό project που θέλουν να βγάλουν

Οριστικό είναι πλέον το τέλος του «Πάμε Πακέτο» από τη συχνότητα του ALPHA που συνεχίζει όμως ο σταθμός να το κρατά… δεσμευμένο γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για να το εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Άλλωστε όλα τα χρόνια παρουσίας του το «Πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου σημείωνε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα απέναντι σε πολύ… δυνατά προγράμματα.

Ωστόσο η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε μετά από 13 χρόνια να το… φάει από το πρόγραμμα της φετινής σεζόν επιθυμώντας να βγάλει στον αέρα ένα άλλο project που τελικά όμως αποδεικνύεται πανάκριβο αλλά και δύσκολο για την εγχώρια παραγωγή! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στο κανάλι της Κάντζας θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους το «The Story of my Life», το ριάλιτι που παίρνει ζευγάρια και τα… γερνά! Στο συγκεκριμένο concept φιλοξενούνται ζευγάρια που πηγαίνουν και αφήνονται στα χέρια μακιγιέρ για δύο μεταμορφώσεις με τη μία να τους κάνουν όπως –υποτίθεται ότι- θα είναι σε 25 χρόνια και την άλλη μετά από 50 χρόνια. Σε αυτό μάλιστα πηγαίνουν και πολλά ζευγάρια celebrities που δεν… φοβούνται να δείξουν πως θα είναι μετά από 50 χρόνια… με τη βοήθεια του μακιγιάζ βεβαίως βεβαίως, αφού στη ζωή τους μάλλον δεν θα… επιτρέψουν να γίνουν έτσι!

Αυτό λοιπόν, το «The Story of my Life», που είχαν μελετήσει και παλαιότερα στο κανάλι της Κάντζας αλλά τότε είχαν αποφασίσει ότι ήταν ακριβό αλλά και δύσκολο στην παραγωγή του αποφάσισαν να το επανεξετάσουν και έτσι… έφαγαν το «Πακέτο»!

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου κάποιοι στο κανάλι της Κάντζας έχουν αντιρρήσεις για το συγκεκριμένο και μάλιστα όταν το κόστος του είναι… πολλά «Πακέτα», οπότε όπως φαίνεται θα αναγκαστούν να το βάλουν για ακόμα μία φορά στο «ψυγείο» ή να κάνουν πιο… φθηνές -οικονομικά αλλά και αισθητικά- μεταμορφώσεις…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις