Παρασκευή, 1 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γιάννης Μπέζος και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην καινούργια καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ

Γιάννης Μπέζος και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην καινούργια καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ

Μία ακόμα έκπληξη επιφυλάσσει στο τηλεοπτικό κοινό η ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν. Κι αν κρίνουμε από τους συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, τότε στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μόνο μία η έκπληξη, αλλά πολύ περισσότερες.

Κατ’ αρχάς να επισημάνουμε για μία ακόμα φορά ότι η ΕΡΤ μετά από χρόνια… απραξίας στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας έκανε φέτος ένα πολύ δυνατό άνοιγμα έχοντας εντάξει στο πρόγραμμά της, μία καθημερινή και τρεις εβδομαδιαίες, ενώ έχουμε αναφέρει και όσες θα προβληθούν την επόμενη σεζόν. «Όσες»; Χμ, όχι…! Γράψτε λάθος… αφού εκτός από όσες έχουμε αναφέρει υπάρχει… προς το παρόν… μία ακόμα που πήρε το «πράσινο φως» για την καινούργια σεζόν και μάλιστα για καθημερινή παρουσία.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου την καινούργια σεζόν η ΕΡΤ θα εντάξει στο πρόγραμμά της και την καθημερινή κωμική σειρά με τίτλο «Σε ξένα χέρια» δια χειρός Γιώργου Κρητικού, που πρόκειται για πρωτότυπη ιστορία κι όχι βασισμένη σε κάποια ξένη σειρά. Στο επίκεντρο της ιστορίας δύο «ορκισμένοι εχθροί», μεγαλοεπιχειρηματίες κι ιδιοκτήτες εργοστασίων με σνακς, που στα χέρια τους θα βρεθεί από λάθος ένα μωρό… ανατρέποντας τα πάντα στις ζωές τους, ακόμα και το πώς βλέπουν ο ένας τον άλλον! Μην προδώσουμε περισσότερα καθώς το σενάριο εκτός από τις κωμικές καταστάσεις έχει πολλές ανατροπές και… εκπλήξεις.

Ευχάριστη έκπληξη όμως είναι και ότι τους δύο αυτούς κεντρικούς ήρωες θα ενσαρκώσουν ο Γιάννης Μπέζος και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και η Ρένια Λουζίδου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και ποιοι ακόμα ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους ανατρεπτικούς και κωμικούς ήρωες στη σειρά του Γιώργου Κρητικού, που θα σκηνοθετήσει ο επίσης έμπειρος Στέφανος Μπλάτσος, ενώ η παραγωγή είναι της J.K. Productions, που συνεχίζει να υποστηρίζει την παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας.

Πολύ λογικό λοιπόν που η διοίκηση της ΕΡΤ έδωσε το πράσινο φως ώστε την επόμενη σεζόν να έχει στο καθημερινό της πρόγραμμά και την κωμική σειρά «Σε ξένα χέρια», συνεχίζοντας να επενδύει στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας που για πολλά χρόνια είχαν… ξεχάσει στη δημόσια τηλεόραση… με αποτέλεσμα να έχει δικαιολογημένα ξεχαστεί κι από τους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις