Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γιώργος Ηλιόπουλος: εξορία στις «Άγριες Μέλισσες» και περιοδεία με «Καταστροφή»

Γιώργος Ηλιόπουλος: εξορία στις «Άγριες Μέλισσες» και περιοδεία με «Καταστροφή»

Από το Διαφάνι σε όλη την Ελλάδα. Λόγω καλοκαιρινής περιόδου οι Άγριες Μέλισσες απουσιάζουν από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και έτσι και το κουρείο του Προκόπη παραμένει κλειστό μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος της σειράς.

Η ιστορία θα εξελίσσεται την περίοδο της δικτατορίας στη χώρα μας και όπως έχει διαρρεύσει ο συμπαθής κουρέας από τις Άγριες Μέλισσες θα εξοριστεί για τα πολιτικά του πιστεύω. Πριν όμως, βρεθεί… όπου βρεθεί… με όποιους ακόμα από τους ήρωες της σειράς εξοριστούν μαζί του, ο Γιώργος Ηλιόπουλος που τον ενσαρκώνει θα βρεθεί σε πολλά μέρη της χώρας μας με… καταστροφικές τάσεις.

Για έκτη χρονιά λοιπόν ο Γιώργος Ηλιόπουλος θα παρουσιάσει την παράσταση «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας», και όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου «είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης , μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του συγχρόνου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του. Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και την στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα…! Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει το χαμό που δημιούργησε …!

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος με καταιγιστικούς ρυθμούς δημιουργεί στη σκηνή ένα σύμπαν 30 χαρακτήρων καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ηρώα που σε πολλές στιγμές του θα μας θυμίσει τον εαυτό μας.

Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς μιας που οι αναφορές του ήρωα είναι κινηματογραφικές και οι ρυθμοί  στην παράσταση που έχει στήσει η Βασιλική Ανδρίτσου είναι κινηματογραφικοί.  Οι μουσικές επιλογές και το set up της παράστασης έχουν άμεσες επιρροές από το σινεμά, ενώ παράλληλα στο σκηνικό δεσπόζει μια οθόνη που με τις ευφάνταστες προβολές αλληλεπιδρά με τον ήρωα και  ενισχύει το κωμικό στοιχείο. Άλλωστε ο υπότιτλος, δανειζόμενος μια σκέψη του ήρωα είναι: Αν η ζωή σου ήταν ταινία , ποια θα ήθελες να ήταν;»

Η παραγωγή είναι της Lifeworks Productions και δείτε σε ποια μέρη της χώρας μας και πότε έχει κλειστεί -έως τώρα- να παρουσιαστεί η παράσταση.

ΙΟΥΝΙΟΣ

-ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΠΑΠΑΓΟΣ / ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

-ΤΕΤΑΡΤΗ 3Ο ΙΟΥΝΙΟΥ – ΡΕΘΥΜΝΟ / ΘΕΑΤΡΟ ΕΡΩΦΙΛΗ, ΚΡΗΤΗ

ΙΟΥΛΙΟΣ

-ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ / ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

-ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΠΑΤΡΑ / ROYAL THEATER ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ

-ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΒΟΛΟΣ / ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ

-ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΛΗΜΝΟΣ / ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΣ

-ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΑΙΓΙΟ / ΘΕΑΤΡΟ “Γ.ΠΑΠΠΑΣ” ΑΙΓΙΟ, ΑΧΑΙΑ

-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΑΙΓΙΝΑ / ΠΡΟΑΥΛΙΟ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

-ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΚΙΑΤΟ / 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΑΤΟ , ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

-ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΣΑΜΟΣ / ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ – ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ, ΣΑΜΟΣ

-ΤΡΙΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΣΑΜΟΣ / ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ – ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ, ΣΑΜΟΣ

-ΠΕΜΠΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΧΙΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΜΗΝΑ “ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ”, ΧΙΟΣ

-ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΛΑΥΡΙΟ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

-ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΣΥΡΟΣ / ΕΠΑΥΛΗ ΤΣΙΡΟΠΙΝΑ, ΣΥΡΟΣ

-ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ / ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ , ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι της Βασιλικής Ανδρίτσου και είναι σίγουρο πως με την παράσταση «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας» ο Γιώργος Ηλιόπουλος θα σας… καταστρέψει με το πολύ… πάρα πολύ γέλιο που θα ρίξετε…! 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις