Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γνωρίστε Προδότες ή Πιστούς

Γνωρίστε Προδότες ή Πιστούς

Ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 για να μας μυήσουν στον κόσμο τους, εκεί όπου κανείς δεν είναι αθώος.

Το πρωτότυπο ριάλιτι παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, το The Traitors, που έχει κερδίσει τηλεθεατές 22 χωρών και πρόσφατα απέσπασε δύο βραβεία BAFTA από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας ως Προδότες, μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 «22 άγνωστοι μεταξύ τους θα παίξουν για να κερδίσουν. Κάποιοι θα είναι Πιστοί και κάποιοι Προδότες. Κανείς, όμως, δεν θα γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των γύρω του. Πόσο καλά μπορούν όλοι να πουν το τέλειο ψέμα και να υπερασπιστούν την αλήθεια τους; Θα καταφέρουν οι Προδότες να βγάλουν από τη μέση τους Πιστούς, και οι Πιστοί, αντίστοιχα, να τους αναγνωρίσουν πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα και έτσι να παραμείνουν ζωντανοί;»

Να αναφέρω ότι σε κάποιες χώρες το Traitors «παίζεται» από celebrities, δηλαδή με αναγνωρίσιμα πρόσωπα, αλλά ο ΑΝΤ1 επέλεξε… τουλάχιστον για την πρώτο κύκλο του… να συμμετάσχουν πρόσωπα που δεν τα γνωρίζει το ευρύ κοινό και θα είναι πιο… δύσκολο να κριθεί, ακόμα και μεταξύ τους, ποιοι λένε αλήθεια, ποιοι ψέματα, ποιοι είναι Πιστοί και ποιοι Προδότες.

Παρακάτω αποκαλύπτουμε τρία από τα πρόσωπα που θα παίξουν στους Προδότες… και θα διαπιστώσουμε αν είναι ανάμεσα στους Προδότες που θα προσπαθούν να βγάλουν από τη μέση τους Πιστούς, ή αν είναι Πιστοί και θα προσπαθήσουν να αναγνωρίσουν τους Προδότες πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα ώστε να παραμείνουν «ζωντανοί»!

Γωγώ Ρίζου: Μοντέλο, 21 ετών

Η Γωγώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λέσβο, όπου ζει κι εργάζεται μέχρι και σήμερα. Έχει άλλα 3 αδέρφια. Σπούδασε αισθητική στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως barwoman σε νυχτερινό μαγαζί της Λέσβου. Παράλληλα, από τα 14 της ασχολείται με το modeling.

Δηλώνει δυναμική, ευαίσθητη, πεισματάρα και μυστηριώδης. Εμπιστεύεται δύσκολα τους ανθρώπους, θέλει πρώτα να γνωρίσει και να μάθει τον άλλον και μετά να αποφασίσει αν αξίζει. Είναι αρκετά κοινωνική, αλλά όπως δηλώνει, περιμένει από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση. Θεωρεί ότι είναι “πολύ καλή ψεύτρα” και ότι μπορεί να κάνει “πολλές μαλαγανιές ώστε να παίξει καλά τον ρόλο της και να μην την καταλάβουν”.

Δηλώνει ότι θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει το έπαθλο ώστε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να μετακομίσει δηλαδή στην Αθήνα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Ιδανικά θα προτιμούσε να είναι Προδότης γιατί πιστεύει ότι μπορεί να παίξει καλά τον ρόλο.

Γιώργος Κώτογλου: Φοιτητής, 21 ετών

Ο φοιτητής της παρέας των «Προδοτών» έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη, όπου και σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Πληροφορικής.

Έχει IQ 132 και δυσλεξία και θεωρεί ότι γι’ αυτό τον μάγεψαν τα μαθηματικά. Το τελευταίο διάστημα έχει αφοσιωθεί στο ν’ ανοίξει την δική του διαδικτυακή πλατφόρμα και διδάσκει μαθηματικά και πληροφορική σε μαθητές και φοιτητές.

Είναι κοινωνικός, χαρούμενος, αισιόδοξος, ένα παιδί που μπορούν να τον εμπιστευτούν εύκολα οι άλλοι. Του αρέσει να προσπαθεί να ψυχολογεί τους ανθρώπους. Λάτρης των γρίφων, των μυστηρίων, των κουΐζ αλλά και των παιχνιδιών γενικότερα, θεωρεί ότι «Οι Προδότες» είναι το κατάλληλο παιχνίδι για αυτόν.

Το έπαθλο το χρειάζεται για να το επενδύσει και να εξελίξει την πλατφόρμα του.

Γιάννης Σαραφίδης: Επιχειρηματίας, 44 ετών, Μαΐαμι

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 16 χρόνια είναι πολίτης του κόσμου. Η μεγάλη του αγάπη ήταν πάντα η μόδα και τo styling. Έχει ζήσει και εργαστεί στην Αθήνα, στο Μιλάνο, στη Νέα Υόρκη, για αρκετά χρόνια δούλευε για τον John Varvatos, τα τελευταία 3 χρόνια ζει στο Μαϊάμι όπου έχει δημιουργήσει και μια δική του σειρά με T-shirts. Θεωρεί ότι η μόδα είναι στο DNA του. Στην Θεσσαλονίκη, που επισκέπτεται αρκετά συχνά, μένουν τα αδέρφια του και η μητέρα του. Μαζί με τον μεγάλο του αδερφό διατηρεί και ένα γνωστό beach bar.

Τα ταξίδια είναι η μεγάλη του αγάπη και γι αυτό έχει πάει σε 60 χώρες. Μάλιστα, μιλάει 5 γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά. Δηλώνει κοινωνικός, καθόλου ντροπαλός, ανταγωνιστικός, ευγενικός, δεν αντέχει τις προσβολές, είναι γενναιόδωρος, δίκαιος, εκρηκτικός και οξύθυμος. Το ψέμα δεν του αρέσει καθόλου, αλλά στο παιχνίδι θα είναι πολύ καλός ψεύτης αν χρειαστεί, γιατί μπορεί να υποκριθεί. Λατρεύει τα παιχνίδια στρατηγικής και τα escape rooms.

Θέλει έναν περίπλοκο ρόλο στο παιχνίδι γιατί είναι ανταγωνιστικός και ηγετικός: “Δεν θέλω να αποφασίζουν οι άλλοι για μένα, έχω ηγετικές τάσεις, πάντα ήμουν ηγέτης. Στρατηγική έχω σίγουρα, από την Θεσσαλονίκη έφτασα στο Μαϊάμι και έκανα καριέρα. Είμαι καλός στο να πουλάω τον εαυτό μου, είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου”. Έρχεται για να κερδίσει και το έπαθλο αν τα καταφέρει σκοπεύει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα ξεναγήσει για πρώτη φορά τους τηλεθεατές στην Έπαυλη κηρύσσοντας την έναρξη του παιχνιδιού κυριαρχίας μεταξύ Πιστών και Προδοτών, που κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα σκοπεύουν να… ιντριγκάρουν το κοινό!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις