Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τα παιδιά του Make-A-Wish

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τα παιδιά του Make-A-Wish

«Κάνε μία Ευχή-Ελλάδος» που είναι δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Έμπρακτα, αφού από το 1996 που ιδρύθηκε στη χώρα μας έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 2.060 ευχές, με τις 200 από αυτές την προηγούμενη χρονιά, το 2017. Αρωγοί στην προσπάθειά τους απλοί πολίτες προσφέροντας όσα μπορεί ο καθένας αλλά και πολλά πρόσωπα από το χώρο του Πολιτισμού που βοηθούν με το δικό τους τρόπο το έργο του Οργανισμού. Όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που θα προσφέρει όλα τα έσοδα από την παράστασή της με σκοπό να βοηθήσει να πραγματοποιηθούν ευχές παιδιών.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου

«Η Άλκηστις Κάνει-Μια-Ευχή σε μια ξεχωριστή παράσταση που θα δώσει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στον υπέροχο χώρο του Gazarte, για την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας των παιδιών, συμβάλλει στην προσπάθεια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, με μία επιπλέον παράσταση που εντάσσεται στο πρόγραμμα εμφανίσεών της, προκειμένου να μπορέσουν περισσότερα παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες, να βιώσουν τη μεταμορφωτική δύναμη μιας ευχής που βγαίνει αληθινή.

Στην παράσταση η Άλκηστις είναι «Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, πλημμυρισμένο με τα τραγούδια της που αγαπάμε, τραγούδια που ξυπνάνε μνήμες, με ευαισθησία, συμμετοχή και ενέργεια! Μαζί της μία ομάδα σπουδαίων μουσικών που δημιουργούν μοναδικές εικόνες, ξεχωριστές στιγμές και μας χαρίζουν μελωδίες, σ’ ένα πρόγραμμα ανανεωμένο, αισιόδοξο με ρυθμούς γρήγορους και παθιασμένους…. Μία χίμαιρα μουσικής, ήχων και ενέργειας. Αποκλειστική διάθεση εισιτηρίων μέσω του Viva».

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 λοιπόν, στις 21:30, στο Gazarte (Βουτάδων 34, Κεραμεικός) η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα είναι «Σε απευθείας σύνδεση» με το «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος» με σκοπό να βοηθήσει να εκπληρώσει ευχές μεταμορφώνοντας τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

 

 

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις