Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Cosmote «παγώνει» το χρόνο! Νέα δυνατότητα για τους συνδρομητές της

Η Cosmote «παγώνει» το χρόνο! Νέα δυνατότητα για τους συνδρομητές της

Την υπηρεσία Cosmote Replay Tv αναβαθμίζει η Cosmote Tv δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να παρακολουθούν κάποιο πρόγραμμα έως και επτά ημέρες μετά την προβολή του.

Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου από τη συνδρομητική πλατφόρμα οι συνδρομητές της «μπορούν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω έως και 7 ημέρες και να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή, το αγαπημένο τους αθλητικό, κινηματογραφικό και παιδικό περιεχόμενο από 50 θεματικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων όλων των COSMOTE SPORT και COSMOTE CINEMA καναλιών, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των ελληνικών καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Με την αναβαθμισμένη υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV, οι συνδρομητές μπορούν να ξεκινούν από την αρχή κάποιο ζωντανό πρόγραμμα που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματος κάνοντας pause, fast forward & rewind.

Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV μέσω της hybrid πλατφόρμας, απλά συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή τους με το router της Ιnternet σύνδεσής τους οποιουδήποτε παρόχου, ενώ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προσωρινή λήψη του προγράμματος COSMOTE REPLAY TV  στο σκληρό τους δίσκο, για να το παρακολουθήσουν αργότερα, εφόσον είναι ακόμη διαθέσιμο».

Τέλος να αναφέρω ότι η δυνατότητα του catch up έως και 7 ημέρες, διατίθεται και στην υπηρεσία COSMOTE TV GO, για να μπορούν οι συνδρομητές της να παρακολουθούν και από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις