Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Δέσποινα Βανδή για την εκπομπή της: «Η Ελλάδα που αγαπώ»

Η Δέσποινα Βανδή για την εκπομπή της: «Η Ελλάδα που αγαπώ»

Με διπλό ρόλο θα βρεθεί τηλεοπτικά αυτή τη σεζόν η Δέσποινα Βανδή, παρουσιάζοντας στο OPEN το «X Factor» αλλά και την εκπομπή«My Greece».

Ενώ λοιπόν ακόμα στον τηλεοπτικό σταθμό… ετοιμάζουν το talent show η Βανδή με τους συνεργάτες της κάνουν γυρίσματα για την εκπομπή της, την «My Greece» που θα «ταξιδεύει» τους τηλεθεατές σε μέρη της χώρας μας. Τη σκηνοθεσία της εκπομπής έχει αναλάβει ο Κώστας Καπετανίδης, την επιμέλεια ο Βαγγέλης Περρής ενώ τις τοπικές συνταγές και τα μυστικά τους θα αποκαλύπτει ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Ήδη έχουν βρεθεί σε Καλαμάτα, Γιάννενα, Μονεμβασιά, Σύρο ενώ αυτές τις μέρες είναι στα Χανιά κάνοντας γύρισμα παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της Χιόνης.

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media το δικό της μήνυμα για την εκπομπή αναφέροντας «Την Ελλάδα που αγαπώ! Αυτήν θέλω να σας δείξω μέσα από την εκπομπή που ετοιμάζουμε! Την Ελλάδα όπως την βλέπουν τα δικά μου μάτια, όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα ταξίδια μου!
Την ιστορία της, τη φυσική της ομορφιά, τους ανθρώπους της, τις γεύσεις της, τον πολιτισμό της!
Χρόνια τώρα σας λέω πως ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου! Σε μια ευλογημένη γη! Δεν είναι τυχαίο που όλα γεννήθηκαν εδώ! Το φως της μοναδικό!
Όσο άδικα κι αν της φερόμαστε, το ανάστημα της δε μικραίνει. Είναι πάνω από συμπεριφορές και νοοτροπίες. Στέκει με ένα μαγικό τρόπο στο χρόνο…! Αυτή μας επαναφέρει κάθε φορά που κινδυνεύουμε να χαθούμε…! Γι’ αυτό ίσως και ο Ελύτης μας λέει πως «με μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι, την ξαναφτιάχνεις»!

Σύντομα λοιπόν η «My Greece» θα κάνει πρεμιέρα στο OPEN και θα προβληθούν είκοσι επεισόδια με τη Δέσποινα Βανδή να μας δείχνει την «Ελλαδάρα» μας μέσα από τα δικά της μάτια…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις