Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει τα «Μεσάνυχτα»

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει τα «Μεσάνυχτα»

Ετοιμάζεται και σύντομα θα είναι ξανά μπροστά από τις κάμερες για να κουβεντιάζει χαλαρά με τους καλεσμένους της, χωρίς να τους… αγχώνει προκειμένου να βγάζει… είδηση και να γίνει viral.

Πρεμιέρα λοιπόν για την Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή της «Μεσάνυχτα», έστω κι αν ο τίτλος είναι λίγο… λάθος αφού η πρώτη καλησπέρα σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ALPHA θα λέγεται αρκετά πριν από τα μεσάνυχτα, στις 23:40!

Όπως πάντως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού

«Πρόσωπα της επικαιρότητας, πρωταγωνιστές της ζωής, άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα μιλήσουν χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Οι ιστορίες τους θα μας φέρουν και φέτος σε επαφή με βαθιά συναισθήματα, μέσα από συνεντεύξεις και την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας. Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.»

Από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου λοιπόν και κάθε Τρίτη και Τετάρτη, στις 23:40, δηλαδή αρκετά πριν από τα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη θα συναντά στη συχνότητα του ALPHA τους καλεσμένους της με σκοπό να κάνει ό,τι έκανε την περυσινή σεζόν: να κρατά ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις