Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκινά τα «Μεσάνυχτα»

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκινά τα «Μεσάνυχτα»

Θα λέγαμε ότι επιστρέφει… αλλά η αλήθεια είναι ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν έφυγε ποτέ από τον ALPHA. Απλά μετά από μία… ανεπιτυχή προσπάθεια στην πρωινή ζώνη…  επιστρέφει στη βραδινή… και στην εκπομπή που και η ίδια ίσως… αλλά περισσότεροι τηλεθεατές σιγουρότερα… την προτιμούν.

Επίσημα λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη ξεκινά τα «Μεσάνυχτα», το βραδινό talks show της στον ALPHA, για τρίτη σεζόν και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σταθμού «Η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν για 3η χρονιά στον Alpha.

 

Πολιτικοί, πρόσωπα της επικαιρότητας, καλλιτέχνες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας στις πιο προσωπικές και βαθιές τους εξομολογήσεις. Άνθρωποι που δύσκολα και σπάνια μιλούν για την προσωπική τους ζωή μοιράζονται μαζί μας, με πάθος, χωρίς φόβο, δύσκολες στιγμές που βίωσαν και μας ξυπνούν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Ιστορίες αληθινές, συνεντεύξεις σπάνιες με την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας Μελέτη».

Στις αρχές της καινούργιας χρονιάς λοιπόν, δύο βράδια κάθε βδομάδα, η Ελεονώρα Μελέτη θα βρίσκεται στη συχνότητα του ALPHA, προσπαθώντας να πείσει τους τηλεθεατές να κάνουν το ίδιο… για να παρακολουθούν την εκπομπή της…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις