Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Έλλη Τρίγγου θα είναι Η Μάγισσα

Η Έλλη Τρίγγου θα είναι Η Μάγισσα

Ένας ρόλος, μία ηρωίδα που αναμένεται να αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Μία γυναίκα που μπορεί να έζησε πριν από αιώνες, αλλά η ιστορία της, τα πιστεύω και οι αγώνες της… θα εμπνεύσουν πολλούς.

Όπως πρώτα ανέφερα στο newsit.gr ο ΑΝΤ1 αποφάσισε την καινούργια χρονιά να βγάλει στον αέρα μία σειρά με τίτλο Η Μάγισσα που το σενάριό της υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη με τον Πέτρο Καλκόβαλη και τη σκηνοθετική επιμέλεια θα έχει ο Λευτέρης Χαρίτος, δηλαδή η βασική δημιουργική ομάδα των Άγριων Μελισσών που ανέβασε τον πήχη στην εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας και μάλιστα σε καθημερινή σειρά. Άρα τρεις λόγοι… πιστοποιημένης επιτυχίας που μας προϊδεάζουν πως η Μάγισσα θα μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο, σημαντικό μέρος της επιτυχίας των «Άγριων Μελισσών» είναι ότι το πρωτότυπο, ανατρεπτικό, προσεγμένο σενάριο που «ζωντανεύει» με κινηματογραφική αισθητική και ματιά ενσαρκώνεται και από σπουδαίες ερμηνείες. Αυτό το επιτυχημένο «πάντρεμα» είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία των Μελισσών που όπως αντιλαμβανόμαστε θα γίνει και στη Μάγισσα, αφού στο καστ θα συμμετέχουν πολλοί σημαντικοί και σπουδαίοι ηθοποιοί. Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου την κεντρική ηρωίδα, τη Μάγισσα, θα ενσαρκώσει η Έλλη Τρίγγου, που έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό με την εξαιρετική ερμηνεία της ως Ασημίνα στις Μέλισσες, «κεντώντας» προσεχτικά όλες τις πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της ηρωίδας.

Βέβαια η Μάγισσα θα είναι η κεντρική ηρωίδα, αλλά η ιστορία που διαδραματίζεται το 1818, στην προεπαναστατική δηλαδή Ελλάδα, θα έχει πολλούς ακόμα πρωταγωνιστικούς ρόλους που θα συνθέτουν το πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ εποχής που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της καινούργιας χρονιάς από τον ΑΝΤ1 και δικαιολογημένα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον… και ανυπομονησία…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις