Δευτέρα, 15 Απρ.
29oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η επίσημη ανακοίνωση για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Τέλος στις φήμες και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση. Αν και η υπήρξε ενδιαφέρον από δύο άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς τελικά η Ζήνα Κουτσελίνη θα παραμείνει στο δυναμικό του STAR και για την επόμενη σεζόν.

Επίσημα λοιπόν «Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, που ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια, συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά για την επιτυχημένη κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με περίσσιο ζήλο, επαγγελματισμό, αγάπη, πάθος.

Η δυναμική παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, η «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας της εκπομπής, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού. Οι τηλεθεατές όλων των ηλικιών την έχουν ξεχωρίσει γιατί μιλάει στη δική τους γλώσσα, προβάλλοντας αξεπέραστη επαγγελματική εμπειρία και βαθιά ενσυναίσθηση.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού, τους κοινούς στόχους αλλά και την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης».

Έτσι λοιπόν και την επόμενη σεζόν η Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» από τη συχνότητα του STAR δίνοντας καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις