Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον Ντίνο Ροδόπουλο

Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον Ντίνο Ροδόπουλο

Τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους φίλους του Ντίνου Ροδόπουλου εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, αποχαιρετώντας με θλίψη τον καλό συνάδελφο που «έφυγε» από τη ζωή, μετά από σύντομη ασθένεια, το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 σε ηλικία 66 ετών.

Ο Ντίνος Ροδόπουλος γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα και μετά τις γυμνασιακές σπουδές πήγε στην Αγγλία όπου σπούδασε δημοσιογραφία. Την επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1983 στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». Από το 1985 και ως το κλείσιμο της εφημερίδας εργάστηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» ως πολιτικός και κοινοβουλευτικός συντάκτης, ενώ είχε διατελέσει και διευθυντής των περιφερειακών σταθμών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Η απρόσμενη απώλεια του Ντίνου Ροδόπουλου γεμίζει με θλίψη όλους τους φίλους και τους συνεργάτες που τον είχαν γνωρίσει και συναναστραφεί μαζί του, καθώς ο εκλιπών υπήρξε ένας εξαίρετος συνάδελφος, που ουδέποτε είχε δημιουργήσει προβλήματα στον εργασιακό του χώρο.

Αύριο, Τρίτη, 14 Μαρτίου στις 12 μ.μ. συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί θα αποχαιρετήσουν στο Νεκροταφείο Καισαριανής τον εκλεκτό συνάδελφο.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις