Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η φλόγα μέσα μας: Το ΟΡΕΝ τιμά τους Ολυμπιονίκες μας

Η φλόγα μέσα μας: Το ΟΡΕΝ τιμά τους Ολυμπιονίκες μας

Σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά με τις επιδόσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αθλητές που έδωσαν τη μάχη και απέδειξαν ότι έχουν τη φλόγα μέσα τους ταξιδεύοντας τον Εθνικό μας Ύμνο στα πέρατα της Υφηλίου.

20 Έλληνες Ολυμπιονίκες είναι οι πρωταγωνιστές της καινούργιας εκπομπής του ΟΡΕΝ που μέσα από αυτούς τιμά το ελληνικό αθλητικό πνεύμα, αλλά και τη μεγάλη αθλητική γιορτή των Ολυμπιακών Αγώνων, επιβραβεύοντας όμως και τη σημαντική αρετή του «ευ αγωνίζεσθαι».

Μικρές αυτοτελείς εκπομπές, διάρκειας περίπου δύο λεπτών η καθεμία με τίτλο «Η φλόγα μέσα μας» αφιερωμένες στους μεγάλους και σημαντικούς αθλητές μας που μιλούν για τις στιγμές που έγραψαν ιστορία, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά τους την ημέρα του αγώνα, τα άγχη και τις αγωνίες τους.

Από τον Πύρρο Δήμα και την Πηγή Δεβετζή έως την Κατερίνα Στεφανίδη και τον Λευτέρη Πετρούνια. Από τον Νίκο Κακλαμανάκη και τη Βούλα Πατουλίδου, έως την Νίκη Μπακογιάνη, τη Φανή Χαλκιά και την Άννα Κορακάκη. Ένα πλήθος αθλητών που τίμησε τα Ελληνικά χρώματα στο κορυφαίο κοινωνικό γεγονός του πλανήτη, μιλούν στο OPEN για τη δική τους προσωπική επιτυχία, για τις στιγμές υπερηφάνειας που χάρισαν σε όλους τους Έλληνες. Για τις θυσίες, το πείσμα, την πίστη στα αθλητικά ιδεώδη και τα όνειρα που τους οδήγησαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Επεισόδια της αφιερωματικής εκπομπής «Η Φλόγα Μέσα Μας» μεταδίδονται καθημερινά από το ΟΡΕΝ που θέλει να τιμήσει αυτούς που σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά, αλλά και να τονίσει πως Ολυμπιονίκης δεν γεννιέσαι… αλλά γίνεσαι…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις