Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Φριτέζα» στο φουλ

Η «Φριτέζα» στο φουλ

Είναι μία από τις καινούργιες σειρές που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 της φετινής σεζόν και οι συντελεστές της εγγυώνται πως θα έχει την ίδια πετυχημένη πορεία που έχει σημειώσει σε όσες τις χώρες που έχει προβληθεί.

Ο λόγος για τη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» που κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα στο κανάλι του Αμαρουσίου και βασίζεται στην ισπανική «El Chiringuito de Pepe», με τον Γιώργο Κρητικό και τον Μάκη Πιτταρά να κάνουν την απόδοση και τη διασκευή στα ελληνικά και τον Ανδρέα Μορφονιό να σκηνοθετεί πολλούς γνωστούς ηθοποιούς (Γιάννη Μπέζο, Φάνη Μουρατίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Τζένη Μπότση, Ελένη Ουζουνίδου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Πηνελόπη Πλάκα, Ηλία Μουλά, Λεωνίδα Μαράκη, Παύλο Πιέρρο, Στέφανο Μουαγκιέ, Κυριάκο Σαλή, Νεφέλη Κουλούρη) που θα «ενσαρκώσουν» τους ήρωες!

Μπορεί ο χρόνος να πιέζει καθώς την επόμενη Δευτέρα η «Φριτέζα» θα ξεκινήσει να… καίει στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά οι συντελεστές ευχαριστιούνται τα γυρίσματα, ελπίζοντας ότι κι οι τηλεθεατές θα ευχαριστηθούν τη σειρά.

Ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» λίγο έξω από την Αθήνα, εκεί που γίνονται τα εξωτερικά γυρίσματα της «ταβέρνας του Πέπε», όπου εξελίσσεται το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας που σύμφωνα με αυτήν ο ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διεθνούς φήμης σεφ, βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin. Αυστηρός, υπερόπτης και χωρίς φίλους έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή. Ξαφνικά, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε αλλά, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, το Φτασμένο. Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας» αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας που θα του προτείνει να εξαγοράσει την ταβέρνα του αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του. Έτσι οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν αν ο Ανδρέας θέλει να σώσει την επιχείρησή του.

Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν 24 Σεπτεμβρίου, στις 10 το βράδυ, η σειρά «Πέτα τη φριτέζα» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 που φέτος αποφάσισε να ποντάρει πολύ στην παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας ελπίζοντας ότι οι τηλεθεατές θα περάσουν καλά και στο κανάλι του Αμαρουσίου καλύτερα, βλέποντας τις μετρήσεις τηλεθέασης…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις