Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Η κυρία υπουργός» πάει ΕΡΤ

«Η κυρία υπουργός» πάει ΕΡΤ

Τέλος στην καραντίνα και η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να αλλάξει αρκετά το πρόγραμμα του prime time της ΕΡΤ1 εξασφαλίζοντας μάλιστα τα δικαιώματα προβολής μίας πολυβραβευμένης σειράς που… μυθοπλασία μεν… αλλά αποκαλύπτει πολλά.

Ο λόγος για την αμερικανική σειρά «Madam Secretary- Η κυρία υπουργός» που θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 20.30, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η σειρά θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές παραγωγές στις ΗΠΑ, αποκαλύπτοντας τα άδυτα του Λευκού Οίκου με πρωταγωνίστρια τη δαιμόνια υπουργό Εξωτερικών Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ  που την υποδύεται  η βραβευμένη Τία Λεόνι. 

 Η σκηνοθεσία είναι της Μπάρμπαρα Χολ και η παραγωγή του μοναδικού Μόργκαν Φρίμαν, ενώ στους έξι κύκλους της σειράς που θα μεταδίδεται κάθε βράδυ από Δευτέρα ως Παρασκευή μετέχουν μερικά από τα πιο «βαριά» ονόματα του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων οι Tιμ Ντάλι, Μπέμπε Νιούγουιρθ, Πατίνα Μίλερ, Τζέφρι Άρεντ και Ερικ Μπέργκεν.

Εκτός όμως από την «Κυρία Υπουργό» η διοίκηση ενισχύει το καθημερινό της πρόγραμμα στο prime time της ΕΡΤ1 και με ξένες ταινίες εκτός από ελληνικές. Συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21.30 θα προβάλλονται βραβευμένες ταινίες με κορυφαίους ηθοποιούς από τον διεθνή κινηματογράφο, αρχίζοντας με το «Όσο είμαστε νέοι» (While we are young) με τους Ben Stiller, Naomi Watts και Adam Driver και το «Δρόμο του χρήματος» (Margin Call) με τους Kevin Spacey, Zachary Quinto και Stanley Tucci.

Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει ταινίες από τον ελληνικό κινηματογράφο, ενώ κάθε Κυριακή στις 21.30 ο καλοκαιρινός προγραμματισμός προβλέπει μια αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.

Τέλος από την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει με νέα επεισόδια η εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» που θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 23.15.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο η νέα σειρά «Madam Secretary», όσο και οι ξένες ταινίες που προγραμματίζει η ΕΡΤ1 θα ανεβαίνουν αμέσως μετά την προβολή τους και στη νέα υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ (γνωστή προσωρινά και ως EΡΤFLIX), προκειμένου οι τηλεθεατές να μπορούν να τις παρακολουθήσουν όποτε εκείνοι επιθυμούν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις