Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Πόπη Τσαπανίδου στο OPEN

Η Πόπη Τσαπανίδου στο OPEN

Επίσημα πλέον η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης για την Πόπη Τσαπανίδου που εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN μετά από απουσία από το τηλεοπτικό τοπίο, την περυσινή σεζόν ήταν μία από τους σχολιαστές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλά όχι και με συχνή παρουσία. 

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του newsit.gr ήταν οριστικό ότι τη νέα σεζόν η Πόπη Τσαπανίδου θα είναι στο ΟΡΕΝ, όπου με ανακοίνωσή του ο σταθμός «καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς».

Σύντομα λοιπόν η Πόπη Τσαπανίδου θα ξεκινήσει να καλησπερίζει τους τηλεθεατές από το δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, δίνοντας τη μάχη της ενημέρωσης… αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως, βεβαίως…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις