Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Τζένη Μπαλατσινού εκπαιδεύεται!

Η Τζένη Μπαλατσινού εκπαιδεύεται!

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με διάθεση να… εκπαιδευτεί.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit.gr μία από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στον ΑΝΤ1 ήταν από εταιρεία παραγωγής που θέλει να βγάλει εκπομπή με παρουσιάστρια την Τζένη Μπαλατσινού. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προχώρησε και έτσι σύντομα θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη συχνότητα του σταθμού.

Τίτλος της «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» και σε αυτήν οι τηλεθεατές θα… παρακολουθούν την παρουσιάστρια σε καθημερινές ασχολίες της, από το να πάει σε κάποιο όμορφο μέρος της Αθήνας, να επισκεφθεί κάποιο κατάστημα με καλλυντικά μέχρι να κάνει γυμναστική. Και βέβαια δεν θα λείπει η στήλη της μαγειρικής ενώ επιθυμία της είναι να έχει κάποιον καλεσμένο που θα συζητούν ενώ θα τον συναντά σε κάποια προσωπική του ασχολία. Άλλωστε δεν θα υπάρχει πλατό με καναπέδες και τραπεζάκια αλλά όλα τα γυρίσματα θα γίνονται σε φυσικούς, όπως λέμε, χώρους. Σύμφωνα με όσα υπάρχουν στο… χαρτί, γιατί ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, η εκπομπή θα είναι γρήγορη κι ευχάριστη με… κινηματογραφική και μοντέρνα ματιά, διάρκειας μίας ώρας.

Το αν τα καταφέρουν ή όχι θα το δούμε το Σάββατο 14 Απριλίου το απόγευμα που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Και βέβαια τότε θα κρίνουμε αν ενώ «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» δεν… παιδεύονται οι τηλεθεατές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις