Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ήλιος: ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Ήλιος: ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Κέρδισε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και έτσι η διοίκηση του ΑΝΤ1 έδωσε το πράσινο φως ώστε ο Ήλιος να ανατείλει και τη νέα σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 με σκοπό να ετοιμάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια… για παν ενδεχόμενο… καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με την πανδημία.

Σύμφωνα με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους. Οι απώλειες προκαλούν πόνο, θυμό αλλά και πολλά ερωτηματικά. Πράξεις και επιλογές του χθες καθορίζουν το τώρα. Ένα παλιό μυστικό αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να καταστρέψει τη ζωή της Αλίκης. Η Λήδα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν του Νικήτα που ζητά εκδίκηση. Μια στυγνή δολοφονία θα φέρει αντιμέτωπο τον Δημήτρη με μία γυναίκα από τα παλιά. Όλοι οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μοιραία λάθη και επιλογές του παρελθόντος τους. Τίποτα δεν μπορεί να τους προστατέψει πια!

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Λίνος Χριστοδούλου και η Βίκυ Μανώλη που έχει και τη σκηνοθετική επιμέλεια της σειράς.

Κεντρικούς ήρωες ενσαρκώνουν ο Γιώργος Καραμίχος, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Ντόρα Μακρυγιάννη και ο Πέτρος Λαγούτης.

Στον Ήλιο πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά, οι: Νίκος Αρβανίτης, Ελένη Βαΐτσου, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Δημήτρης Μοθωναίος, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Δημήτρης Πασσάς, Κωνσταντίνος Πεσλής, Μαριλένα Ράδου, Δέσποινα Τσούτσα, Αντιγόνη Φρυδά, Νικόλας Χαλκιαδάκης.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς αφού ο δεύτερος κύκλος του Ήλιου είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στις αρχές της νέας σεζόν με σκοπό να κρατά καθημερινά παρέα στους τηλεθεατές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις