Site icon NewsIT

Καινούργια εκπομπή απέναντι στον πρώην συνεργάτη

04.10.2019 | 11:18
ONE channel

Το πρόγραμμά του ετοιμάζει αυτή την περίοδο το ONE με στόχο να βγει σύντομα στον αέρα.

Το καινούργιο κανάλι θα δώσει όπως φαίνεται έμφαση στην ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία με εκπομπές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας… όλες τις ημέρες της βδομάδας.

Κι ενώ έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit.gr δημοσιογράφους και παρουσιαστές που θα είναι στο δυναμικό του, πριν από λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με μία γνωστή δημοσιογράφο που απουσίαζε τελευταία από το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά γνωρίζει πολύ καλά τη «ζώνη προγράμματος» που θα αναλάβει.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στο δυναμικό του ONE ανήκει πλέον η Μάγδα Τσέγκου αναλαμβάνοντας την πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου, όπως και παλαιότερα που ήταν μαζί με τον Γιώργο Αυτιά.

Μαζί με τη Μάγδα Τσέγκου στον αέρα θα είναι η Αμαλία Κάτζου, που πέρυσι παρουσίαζε την πολύ πρωινή εκπομπή στο OPENκαι ο δημοσιογράφος Νικήτας Κορωνάκης. Η εκπομπή θέλουν να είναι ένα πολυσυλλεκτικό μαγκαζίνο, με θέματα από την ενημέρωση, την ψυχαγωγία αλλά και πολλά χρηστικά για τους τηλεθεατές, ενώ θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο από τις 7 έως τις 11 το πρωί. Όπερ σημαίνει ότι η Μάγδα Τσέγκου θα δίνει τη «μάχη» της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης βεβαίως βεβαίως απέναντι στον πρώην στενό συνεργάτη της, τον  Γιώργο Αυτιά.

Σήμερα μάλιστα έχει οριστεί η πρώτη σύσκεψη της ομάδας αφού θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο σαββατοκύριακο που θα ξεκινήσει επίσημα το ONE το πρόγραμμά του, κάτι που υπολογίζεται να γίνει περίπου σε έναν μήνα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version