Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κάνουν αλλαγές στο «Nomads»

Κάνουν αλλαγές στο «Nomads»

Είναι από τα… πουλέν του ΑΝΤ1 για την καινούργια σεζόν και όπως είναι λογικό τα στελέχη του σταθμού εξετάζουν λεπτομερώς προχωρώντας σε αλλαγές, αλλά και… εξονυχιστικούς ελέγχους!

Έτσι, όπως πρώτα είχα αναφέρει μέσα από το Newsit -αν και στις άλλες χώρες όπου προβάλλεται το ριάλιτι επιβίωσης μία φορά τη βδομάδα -την πέμπτη κατά σειρά ημέρα προβολής υπάρχει live σύνδεση της χώρας που το μεταδίδει με το μέρος που γυρίζεται ώστε να παρακολουθούν οι τηλεθεατές «ζωντανά» την αποχώρηση του διαγωνιζόμενου- τα στελέχη του ΑΝΤ1 λόγω διαφοράς ώρας αλλά και για να αποφύγουν τεχνικά προβλήματα -όπως στην καθυστέρηση ήχου λόγω δορυφορικών συνδέσεων- αποφάσισαν η αποχώρηση να μαγνητοσκοπείται λίγη ώρα πριν την προβολή του αντίστοιχου επεισοδίου.

Τελικά όμως δεν είναι η μοναδική αλλαγή αφού αποφάσισαν να στείλουν στις Φιλιππίνες περισσότερους «Νομάδες». Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου αν και στο ριάλιτι ήταν να λάβουν μέρος 18 άτομα τελικά θα διαγωνιστούν 21, οπότε η κάθε μία από τις τρεις ομάδες, αντί για 6 θα έχει 7 παίκτες. Οι λόγοι… αύξησης των διαγωνιζομένων είναι και γιατί έχουν πάρα πολλές αιτήσεις με «δυνατούς» όπως λένε υποψήφιους, αλλά και γιατί έτσι θα αυξηθεί και η περίοδος προβολής του.

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι ικανοποιημένα και από τον αριθμό συμμετοχών και από την… ποιότητα πολλών από αυτών με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να αποφασίσουν σε ποιους θα δώσουν το «εισιτήριο» για τις Φιλιππίνες. Πάντως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταλήξουν σε μία λίστα με 30 περίπου πρόσωπα τα οποία θα περάσουν από σκληρές και εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι θα αντέξουν τις σκληρές δοκιμασίες των αγωνισμάτων… και όχι μόνο…!

Από αυτούς λοιπόν 21 πρόσωπα που θα έχουν και την ιατρική… βούλα θα αναχωρήσουν το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου για να ζήσουν ως «Nomads» στις εγκαταστάσεις που έχουν στηθεί στις Φιλιππίνες…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις