Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καρτ ποστάλ: Το πρώτο teaser της νέας σειράς με την υπογραφή της Βικτόρια Χίσλοπ

Καρτ ποστάλ: Το πρώτο teaser της νέας σειράς με την υπογραφή της Βικτόρια Χίσλοπ

Συνεχίζονται στην Κρήτη τα γυρίσματα της καινούργιας σειράς της ΕΡΤ, της Καρτ Ποστάλ,

που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ και θα προβληθεί την επόμενη σεζόν από τη δημόσια τηλεόραση.

Η σειρά, που αποτελείται από 12 αυτοτελείς ιστορίες, θα μας «ταξιδέψει» στη βρετανική πρωτεύουσα, σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μάργκαρετ Κλούνι και Γουίλ, οι οποίοι υποδύονται τους Ellie και Martin, αλλά και στην Κρήτη, και κυρίως στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο, όπου γίνεται το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων, με διαφορετικούς σε κάθε επεισόδιο ηθοποιούς.

Στο κέντρο της ιστορίας ο Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου), πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς, είναι ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ο οποίος επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη σ’ ένα συναρπαστικό και δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του, μέσα από το οποίο θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ενώ την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Η σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και τα τραγούδια είναι του Μίνου Μάτσα, σκηνογράφος η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Το πρώτο teaser της νέας σειράς είναι στον αέρα, δίνοντας μία πρώτη εικόνα για τη σειρά που θα παρακολουθήσουμε από την ΕΡΤ την επόμενη σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις