Κι όμως: επιστρέφει στο VOICE

Το VOICE συνεχίζει για πέμπτη σεζόν από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό και κάθε Κυριακή να σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το τελευταίο επεισόδιο σημείωσε 36,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 31,7% στο δυναμικό κοινό. Αναμφισβήτητα λοιπόν το VOICE συνεχίζει να είναι από τα δυνατά όπλα του ΣΚΑΪ στη μάχη της τηλεθέασης, αλλά τόσο στο κανάλι του Φαλήρου όσο και στην εταιρεία παραγωγής δεν το αφήνουν… στη μοίρα του. Έτσι λοιπόν σύντομα θα βρεθεί μπροστά από τις κάμερες αναλαμβάνοντας ξανά το ρόλο που είχε στο πετυχημένο talent show. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το backstage του VOICE θα αναλάβει ξανά η Λάουρα Νάργες, όπως έκανε στο δεύτερο και τρίτο κύκλο του.

Μπορεί πέρυσι να έσκασε… η Μπόμπα σε αυτό το ρόλο αλλά δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε αφού δεν… απλά δεν…! Έτσι τη φετινή σεζόν μαζί με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό θα είναι η Λάουρα Νάργες για να περιγράφει όσα συμβαίνουν στο backstageτου VOICE. Η συμφωνία έκλεισε χθες και σύντομα η Λάουρα θα αναλάβει με το κέφι της να βοηθά τους διαγωνιζόμενους του πετυχημένου talent show.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Επιστολή στην Κυβέρνηση από την Ένωση Θεατρικών Παραγωγών – Τι ζητούν για την κρίση στον κλάδο

Επιστολή στην Κυβέρνηση από την Ένωση Θεατρικών Παραγωγών – Τι ζητούν για την κρίση στον κλάδο

Πριν από λίγους μήνες και με σκοπό να αντιμετωπίσουν συλλογικά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του θεάτρου λόγω της πανδημίας συστάθηκε ... Διαβάστε περισσότερα