Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Κόκκινο ποτάμι”: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

“Κόκκινο ποτάμι”: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Μετά τη… ριαλιτομανία που επικράτησε τα τελευταία χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο είναι αξιοσημείωτο ότι την επόμενη σεζόν θα υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα στον τομέα της εγχώριας παραγωγής μυθοπλασίας.

Και σίγουρα μία από τις σειρές που στέλνει αισιόδοξα μηνύματα είναι το “Κόκκινο ποτάμι” που φέρει την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη και θα προβληθεί από το OPEN.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη και αναφέρεται στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου, ενώ στο επίκεντρό της είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που προσπαθεί να είναι μαζί παρά τις διαφορές του και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει.

Στο “Κόκκινο ποτάμι” πρωταγωνιστούν οι Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Αργύρης Πανταζάρας, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σωτήρης Χατζάκης, Τατιάνα Παπαμόσχου, Τάκης Βαμβακίδης, Δήμητρα Σιγάλα και Κέλλυ Γιακουμάκη, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν σε τέσσερις χώρες, στην Ελλάδα, στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη και ενδεχομένως στην Άγκυρα), στη Γαλλία (Παρίσι) και στη Ρωσία. Σήμερα μάλιστα οι κάμερες έπιασαν δουλειά αφού ξεκίνησαν τα γυρίσματα, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του OPEN το “Κόκκινο ποτάμι” του Μανούσου Μανουσάκη θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις