Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κόσμος πάει κι έρχεται για την Ιωάννα Μαλέσκου

Κόσμος πάει κι έρχεται για την Ιωάννα Μαλέσκου

Ότι την επόμενη σεζόν θα καλημερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ είναι κοινό μυστικό. Το κανάλι όμως δεν έχει ακόμα «καλωσορίσει» την Ιωάννα Μαλέσκου καθώς μέσα στο μήνα ολοκληρώνεται η συνεργασία της με το «Κρήτη TV» και ανεβαίνει επίσημα πλέον στην Αθήνα για να υπάρξουν κι οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Ωστόσο με κάθε ευκαιρία, δηλαδή κάθε σαββατοκύριακο που δεν έχει εκπομπή στο κρητικό τηλεοπτικό κανάλι η παρουσιάστρια έρχεται στο Φάληρο και οι κάμερες… πιάνουν φωτιά. Ο λόγος για τα δοκιμαστικά με πολλούς… πάρα πολλούς… πάρα πάρα πολλούς υποψήφιους για να είναι δίπλα της, στην παρέα της εκπομπής. Αν αρχίσω να γράφω ονόματα θα κουραστείτε να διαβάζετε καθώς και τα στελέχη του ΣΚΑΪ κάλεσαν πολλούς αλλά και πάρα πολλοί… αυτοπροσκλήθηκαν ζητώντας να κάνουν δοκιμαστικά για να είναι στην εκπομπή.

Και μην νομίζετε ότι είναι όλοι… σεσημασμένοι των δοκιμαστικών, πηγαίνοντας δηλαδή από κάστινγκ σε κάστινγκ διεκδικώντας… και αποζητώντας τη δημοσιότητα καθώς ανάμεσά τους είναι πρόσωπα πολύ γνωστά στο χώρο τους που δεν έχουν όμως εμπειρία και προϋπηρεσία σε εκπομπές ως… συμπαρουσιαστές να το πω κομψά, αλλά και κάποιοι που… απουσιάζουν καιρό και θέλουν να βρεθούν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο δίπλα στη Μαλέσκου.

Βέβαια να πω ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που ήδη έχουν περάσει… αλλά  και πρόκειται να περάσουν από τα επόμενα δοκιμαστικά είναι και πρόσωπα που βρίσκονται σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς… ακόμα και σε ανταγωνιστικές εκπομπές, αποζητώντας όπως φαίνεται μία θέση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με τη Μαλέσκου, αποδεικνύοντας ότι την… λογαριάζουν πολύ!

Το ποιοι τελικά θα είναι στην εκπομπή, στο παρεάκι της Ιωάννας Μαλέσκου, θα αποφασιστεί στα μέσα του επόμενου μήνα και όπως περιμένουμε θα προκαλέσουν πολλά σχόλια…! Ας ελπίσουμε ότι θετικά σχόλια θα κερδίσει και η καινούργια εκπομπή με την «πανελληνίως πλέον παρουσιάστρια» που θα διεκδικήσει την αγάπη… και τη θέαση βεβαίως βεβαίως… των τηλεθεατών…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις