Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκινά στο OPEN: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς (pics)

Ξεκινά στο OPEN: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς (pics)

Μία σειρά που έχει αγαπηθεί σε όσες χώρες έχει διασκευαστεί και για πολλές μάλιστα σεζόν αφού συνεχίζει ακόμα με καινούργια επεισόδια, αποφασίστηκε να κάνει OPEN-ing και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Το OPEN λοιπόν έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της σειράς Life Isn’t Everything που «γεννήθηκε» στο Ισραήλ και συνεχίζει για ένατη σεζόν να κερδίζει τους τηλεθεατές με την ιδιαίτερη «ματιά» της.

Στο επίκεντρο της ιστορίας ο Παύλος και η Δάφνη, ένα αχώριστο, ερωτευμένο αλλά και εκρηκτικό ζευγάρι, που προσπαθούν να γίνουν «σωστοί ενήλικες», ακολουθώντας τα πρότυπα… και στερεότυπα! Οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους, οι συνάδελφοι και τα αφεντικά τους, τους δημιουργούν συνεχώς μπερδέματα με τους ήρωες να αντιλαμβάνονται πως ίσως δεν χρειάζεται να τα παίρνουν όλα στα σοβαρά! Μία πολύ σύγχρονη, κωμική και «κυνική» ματιά σε ένα ευφάνταστο σενάριο που την απόδοση και διασκευή του στη χώρα μας έχουν αναλάβει ο Αντώνης Ανδρής, μαζί με τη Ρένα Ρίγγα, τη Μαργαρίτα Γερογιάννη και μια ευρύτερη συγγραφική ομάδα.

Τη σκηνοθεσία της σειράς θα υπογράφει η Μαρία Λάφη και τους ρόλους του Παύλου και της Δάφνης θα ερμηνεύσουν ο  Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη, προϊδεάζοντάς μας πως θα «απογειώσουν» τους ήρωές τους.

Αλλά και στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε καλούς ηθοποιούς, αφού έχουν κλείσει οι: Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, αλλά και η Άννα Αδριανού σε έναν ρόλο έκπληξη!

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για το newsit.gr την προηγούμενη βδομάδα ξεκίνησαν οι πρόβες με την ανάγνωση των πρώτων επεισοδίων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του OPEN η καινούργια δημοφιλής σε πολλές χώρες σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην αρχή της επόμενης σεζόν και θα παίζει 2 φορές την εβδομάδα με σκοπό να κάνει και τους τηλεθεατές να περάσουν καλά αλλά και να δουν… πιο ανοικτά… την καθημερινότητα και τα προβλήματά της…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις