Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεχάστε το «Κόκκινο δωμάτιο»

Ξεχάστε το «Κόκκινο δωμάτιο»

Πλήθος δημοσιευμάτων εδώ και λίγο καιρό θέλουν τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα να βγαίνει την επόμενη σεζόν από τον ΣΚΑΪ. Τελικά όμως το «Κόκκινο δωμάτιο» δεν θα ανοίξει ξανά την πόρτα του…!

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει ο δημιουργός ετοιμάζει καινούργιο κύκλο επεισοδίων για το κανάλι του Φαλήρου. Ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική καθώς δεν πρόκειται για… σίκουελ της πετυχημένης σειράς, αλλά για κάτι καινούργιο με διαφορετικούς μάλιστα ήρωες.

Επιθυμία του Αλέξανδρου Ρήγα και των στελεχών του ΣΚΑΪ είναι να δημιουργήσουν ένα καινούργιο, διαφορετικό… δωμάτιο όπου θα «πρωταγωνιστεί» ως χώρος και έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου… χτίζουν την «Κόκκινη σουίτα». Βέβαια κάποιοι στο κανάλι του Φαλήρου θέλουν να είναι μόνο «Σουίτα» χωρίς χρώματα που… παραπέμπουν… σε ό,τι παραπέμπουν αλλά κάποιοι άλλοι το θεωρούν και ως… γουρλίδικο αφού το «Κόκκινο δωμάτιο» τις τρεις σεζόν που έβγαινε από το MEGA… κοκκίνιζε τα μηχανάκια τηλεθέασης. Ξεχάστε λοιπόν το «Κόκκινο δωμάτιο» αφού πρόκειται για καινούργια σειρά με νέους πρωταγωνιστές και βέβαια πολλούς guests αφού και η «Κόκκινη σουίτα» θα είναι με αυτοτελείς ιστορίες. Αξίζει μάλιστα να αναφέρω ότι έως τώρα η μόνη που έχει κλείσει να είναι στο βασικό καστ της είναι η Βασιλική Ανδρίτσου που όμως δεν θα ενσαρκώσει την «αρχικαμαριέρα Μάρω» αλλά μία εντελώς καινούργια ηρωίδα. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει ήδη παραδώσει κάποια προσχέδια επεισοδίων στον ΣΚΑΪ που εκτιμούν ότι και το καινούργιο δωμάτιο… ε, συγγνώμη, η καινούργια σειρά θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές σημειώνοντας την ίδια επιτυχία.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις