Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Λαζόπουλος, Ουζουνίδου και Γραμμένος: Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη

Λαζόπουλος, Ουζουνίδου και Γραμμένος: Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη

Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε καιρό να πιάσει την πένα και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι το αποτέλεσμα θα κάνει το φιλοθεάμον κοινό να γελάσει, αλλά και να προβληματιστεί. 

Μετά από αρκετά χρόνια λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος έγραψε το κείμενο και μάλιστα με αφορμή, με αναφορά σε έναν σπουδαίο αγωνιστή, τον Γεώργιο Καραϊσκάκη.

Πώς θα ήταν σήμερα ο έλληνας αγωνιστής και επαναστάτης, αλλά και πώς σχετίζεται με το σήμερα; Ποιος είναι ο μύθος και ποια η πραγματικότητα; Πόσο επίκαιρος είναι ο Καραϊσκάκης 200 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821;

Όλα αυτά τα ερωτήματα αλλά και πολλά ακόμα θα απαντηθούν στην παράσταση του έργου «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» που έχει γράψει ο Λάκης Λαζόπουλους με θέμα τη μορφή του μεγάλου αγωνιστή μέσα από τα μάτια δυο ανθρώπων της εποχής του. Μαζί του στη σκηνή η Ελένη Ουζουνίδου και ο Σπύρος Γραμμένος που έχει αναλάβει τη μουσική σύνθεση και επιμέλεια της παράστασης.

Την κωμωδία με την ανατρεπτική ματιά του Λαζόπουλου σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις