Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μαρία Ναυπλιώτου, Γιάννος Περλέγκας στη σειρά της ΕΡΤ1 (pics)

Μαρία Ναυπλιώτου, Γιάννος Περλέγκας στη σειρά της ΕΡΤ1 (pics)

Συνεχίζονται τα γυρίσματα στην Κρήτη της σειράς που φέρει την υπογραφή της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ.

Να θυμίσουμε ότι η νέα σειρά της ΕΡΤ1 αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, με διαφορετικούς κάθε φορά ηθοποιούς και συνδετικός κρίκος στις ιστορίες είναι ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ο Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου), ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του, για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή.

Μέσα από κάθε ιστορία ξετυλίγεται ένας ολόκληρος κόσμος, κάθε τέλος αποτελεί μια καινούργια αρχή! Ένα ακόμα επεισόδιο λοιπόν ολοκληρώνεται που έχει τίτλο «Άρια στη χορδή του Σολ» και γυρίζεται στoν Άγιο Νικόλαο, με φόντο το βαθύ γαλάζιο της Λίμνης και τα γραφικά σοκάκια της πόλης.

Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) δεν έχει ιδέα από μηχανές αυτοκινήτων και μαστορέματα. Έτσι, όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, εμπιστεύεται τη Μάγδα (Μαρία Ναυπλιώτου), μια όμορφη ιδιοκτήτρια βενζινάδικου, η οποία ζει -κατ’ επιλογήν- μόνη.

 Όταν η Μάγδα γνωρίζει τον Ολεξάντερ (Γιάννος Περλέγκας), οικονομικό μετανάστη και περιπλανώμενο μουσικό, ο Τζόζεφ θα πιστέψει και πάλι στον έρωτα, στο ιδιαίτερο δέσιμο δύο ανθρώπων, που αρνούνται να δεσμευτούν. Παράλληλα, στον δρόμο του Τζόζεφ έρχεται η Στεφανία (Χαρά Μάτα Γιαννάτου), δημοσιογράφος σε τοπική εφημερίδα, και μια ιδιαίτερη σχέση αναπτύσσεται μεταξύ τους…

Η σειρά φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιώργου Παπαβασιλείου και την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Η σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και τα τραγούδια είναι του Μίνου Μάτσα, σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Η Καρτ Ποστάλ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 στις αρχές της νέας σεζόν!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις