Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μαύρο ρόδο: Tο τραγούδι των τίτλων με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Ελένης Βιτάλη

Μαύρο ρόδο: Tο τραγούδι των τίτλων με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Ελένης Βιτάλη

Πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30, της νέας δραματικής σειράς του MEGA που θα ξετυλίξει τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από διαφορετικούς κόσμους.

Ένα από τα αξιοσημείωτα στοιχεία της πολυαναμενόμενης σειράς είναι ότι το ομώνυμο τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η σπουδαία Ελένη Βιτάλη σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Κερασιάσ Ανδριανάκη, μαθήτριας του συνθέτη.  

Το τραγούδι «Μαύρο Ρόδο» μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen και συνοδεύεται από μία ειδική ορχηστρική εκδοχή με τον σολίστα του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα. 

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά για πρώτη φορά την Ελένη Βιτάλη, δημιουργώντας ένα τραγούδι που αποδίδει μοναδικά τα συναισθήματα, τα πάθη, τα διλήμματα και τις συγκρούσεις που βιώνουν οι ήρωες της νέας σειράς του MEGA. 

Το «Μαύρο Ρόδο»  φέρνει αντιμέτωπους τους δύο ερωτευμένους νέους με τα «πρέπει» και τα «θέλω» τους και συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους.  Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πριν από την πρεμιέρα της δραματικής σειράς, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30, μπορείτε στο παρακάτω βίντεο να δείτε πλάνα της «ντυμένα» με το τραγούδι των τίτλων.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις