Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μαύρο Ρόδο: Η κατασκευή του μοναστηριού για τη νέα σειρά του MEGA

Μαύρο Ρόδο: Η κατασκευή του μοναστηριού για τη νέα σειρά του MEGA

Μία πολύ φιλόδοξη σειρά, το Μαύρο Ρόδο, θα εντάξει σύντομα στο πρόγραμμά του το MEGA.

Εκτός όμως, από το «χτίσιμο» της ιστορίας που αναμένεται να κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, αποφασίστηκε να χτιστεί ένα μοναστήρι εξαρχής, το οποίο είναι από τους βασικούς χώρους εξέλιξης της σειράς, ώστε να αποδοθεί με μεγαλύτερο ρεαλισμό η ατμόσφαιρα του χώρου.   

Το δύσκολο έργο, την κατασκευή του μοναστηριού, έχει αναλάβει ο έμπειρος, σπουδαίος και βραβευμένος σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς , δημιουργώντας για μια ακόμα φορά ένα σκηνικό με «ψυχή», το οποίο συγκαταλέγεται και αυτό στους «πρωταγωνιστές» της σειράς.   

Σύμφωνα με το σενάριο, στο μοναστήρι διαμένει η δόκιμη μοναχή Ελισάβετ, κεντρικό πρόσωπο σε μια ιστορία σφοδρού και ασύμβατου έρωτα, την οποία υποδύεται η Φωτεινή Παπαθεοδώρου. Τον ρόλο της  Ηγουμένης ερμηνεύει η Κατερίνα Διδασκάλου.

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ μουσικά «ντύνει» ο Γιώργος Θεοφάνους. 

Πρωταγωνιστούν:

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. 

Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. 

Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης. 

Όπως βλέπετε λοιπόν η πολλά υποσχόμενη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έρχεται το φθινόπωρο στις οθόνες μας με εξαιρετικούς συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, ενώ μπορείτε να δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο από το χτίσιμο του μοναστηριού.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις