Κυριακή, 2 Ιουν.
29oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το deal του ΑΝΤ1 με τον Θάνο Κιούση και το ξεκούραστο DEAL του Alpha

Το deal του ΑΝΤ1 με τον Θάνο Κιούση και το ξεκούραστο DEAL του Alpha

Ο κύβος ερρίφθη, ή αλλιώς βγήκε λευκός καπνός από τον ANT1, ενώ κάποιοι στον ALPHA δικαιολογημένα θα βγάζουν… καπνούς που το στενό μαρκάρισμα που έκαναν δεν είχε θετικό αποτέλεσμα.

Το στενό μαρκάρισμα, όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ γινόταν από στέλεχος του ALPHA στον Θάνο Κιούση να αναλάβει την παρουσίαση του DEAL, καθώς ο σταθμός επιβάλλεται για να μην χάσει τα δικαιώματά του να το βγάλει στον αέρα την ερχόμενη σεζόν.

Έτσι τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει αρκετά δοκιμαστικά για το πρόσωπο που θα αναλάβει να κάνει παιχνίδι στο τηλεπαιχνίδι, ενώ έχουν εισπράξει αρνητικές απαντήσεις σε τρία πρόσωπα που προσέγγισαν, χωρίς καν να δεχτούν να κάνουν δοκιμαστικό.

Στο στόχαστρο των στελεχών του ALPHA λοιπόν βρέθηκε ο Θάνος Κιούσης, γνωστός καλλιτεχνικά και ως Τόνι Σφήνος που φέτος παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 το 5Χ5.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου έκαναν συνάντηση όπου του προτάθηκε το DEAL συνοδευόμενο από αρκετά δελεαστική οικονομική προσφορά και θεώρησαν πως θα δεχτεί την επόμενη σεζόν να είναι ο οικοδεσπότης του τηλεπαιχνιδιού τους.

Βέβαια ο ΑΝΤ1, είχε παράλληλα κάνει συναντήσεις με τον παρουσιαστή για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Θάνος Κιούσης συναντήθηκε ξανά πριν από λίγες ημέρες με ανώτατο στέλεχος του ΑΝΤ1, όπου οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια «δένοντας» τη συνεργασία για τα επόμενα δύο χρόνια.

Έτσι το DEAL εξακολουθεί να είναι… ξεκρέμαστο και δικαιολογημένα εκτιμάται πως θα γίνουν κι άλλα δοκιμαστικά προσπαθώντας να βρεθεί παρουσιαστής του για να το βγάλουν στον αέρα την ερχόμενη σεζόν, ώστε να μην πέσει το τηλεπαιχνίδι στα χέρια… μνηστήρα που περιμένει… έχοντας τον παρουσιαστή του έτοιμο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις