Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Μαύρο» χρήμα από το Κατάρ στη Δική μας οικογένεια

«Μαύρο» χρήμα από το Κατάρ στη Δική μας οικογένεια

Όταν η τέχνη προλαβαίνει τις εξελίξεις και αποτυπώνει την κωμική πλευρά ακόμα και σε σημαντικά θέματα της ειδησεογραφίας!

Άλλωστε πολλές φορές βλέπουμε σε παραγωγές μυθοπλασίας πράγματα και καταστάσεις που μπορεί να φαίνονται «εξωπραγματικά», αλλά τελικά συμβαίνουν και απασχολούν την κοινή γνώμη! Ένα τέτοιο θέμα, του Κατάρ-γκέιτ,  απασχολεί τους ήρωες της καθημερινής σειράς «Η δική μας οικογένεια», του ΟΡΕΝ, που θα βρεθούν με εκατομμύρια «μαύρο» χρήμα από… επενδυτές του Ντουμπάι.

Σύμφωνα με την ιστορία του Γιώργου Φειδά που υπογράφει το σενάριο, η Μάρθα (Υρώ Μανέ) πριν από δύο χρόνια είχε πάει για Χριστούγεννα στο Ντουμπάι, με τα λεφτά της κόρης της.

Στο εξωτικό αυτό κράτος γνώρισε έναν γοητευτικό ιστιοπλόο που την κάλεσε σε ένα πάρτι σε γιοτ με ζάπλουτους Άραβες, κι όλοι αυτοί μετά αντάλλαξαν emails, διευθύνσεις, τηλέφωνα και υποσχέσεις να τα ξαναπούνε σε επόμενες διακοπές.

Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας λοιπόν δυο Άραβες σκάνε στην πόρτα της Μάρθας με χαρτοφύλακες και κούτες με λεφτά.

Εκείνη φοβάται να ανοίξει και η Ειρήνη (Ελίνα Μάλαμα) στέλνει τον Παύλο (Νίκο Πουρσανίδη) για να δει τι θέλουν οι κύριοι με τους χαρτοφύλακες.

Όταν η πόρτα της Μάρθας ανοίξει στο σπίτι θα μπουν δεκατρία εκατομμύρια ευρώ «μαύρο» χρήμα και η Ειρήνη θα πρέπει να κάνει τους δυο πιο τρελούς και bon viveur χαρακτήρες της σειράς να καταλάβουν πως έτσι και ξοδέψουν αυτά τα λεφτά θα μπλεχτούν με το σκάνδαλο του Κατάρ-γκέιτ και θα τους βάλουν μέσα, καθώς κάποιοι από τους μπλεγμένους στο σκάνδαλο προσπαθούν να ξεφορτωθούν τα παράνομα λεφτά, στέλνοντάς τα στη Μάρθα.

Θα καταφέρουν ο Δημήτρης (Μάριος Αθανασίου) και οι υπόλοιποι να βρουν τι θα κάνουν με τα δεκατρία εκατομμύρια ευρώ παράνομου χρήματος που έσκασε στη «Δική μας οικογένεια», την ώρα μάλιστα που στην εταιρεία έχει έρθει η Τράπεζα για να κάνει έλεγχο ότι δεν υπάρχουν ατασθαλίες στα λογιστικά τους βιβλία; Ή θα τους συλλάβει όλους μαζί η Ιντερπόλ και θα περάσουν τα επόμενα χρόνια πίσω απ’ τα κάγκελα; Αυτά και πολλά ακόμα θα δούμε στην κωμική σειρά του ΟΡΕΝ σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, που προβάλλεται καθημερινά στις 20:00, στο ΟΡΕΝ και σίγουρα θα μας… θυμίσουν… παρόμοια γεγονότα… !

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις