Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μεγάλη Εικόνα: πρεμιέρα για τη Νίκη Λυμπεράκη

Μεγάλη Εικόνα: πρεμιέρα για τη Νίκη Λυμπεράκη

Θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη μπαίνουν στο μικροσκόπιο της καινούργιας ενημερωτικής εκπομπής του MEGA με τη Νίκη Λυμπεράκη, που κάνει πρεμιέρα σήμερα.

Στην πρώτη εκπομπή στο MEGA η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη αποτυπώνει στη Μεγάλη Εικόνα πού βρισκόμαστε και τι μας περιμένει με την πανδημία, αλλά και ποια είναι τα νέα δεδομένα και η αλήθεια πίσω από διαγράμματα και αριθμούς!

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης παίρνει θέση για το μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τη δημόσια υγεία και μιλά για τα σχέδια της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αναφέροντας τα μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι, τα προβλήματα με τους ανεμβολίαστους και τις ελλείψεις στα νοσοκομεία.

Ακόμα, στο στούντιο της εκπομπής ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης και ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Λεωνίδας Γρηγοράκος που νόσησαν από κορονοϊό και μπήκαν στην εντατική, μοιράζονται σε μια εκ βαθέων συζήτηση τη δύσκολη εμπειρία τους.

Απόψε στις 23:50, αλλά και κάθε βδομάδα την ίδια ώρα η Νίκη Λυμπεράκη με τη Μεγάλη Εικόνα στο MEGA θα προσπαθεί να δίνει απαντήσεις θέματα που μας προβληματίζουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις