Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μελέτη Vs Τσιμτσιλή: ποια κέρδισε στη μάχη της τηλεθέασης

Μελέτη Vs Τσιμτσιλή: ποια κέρδισε στη μάχη της τηλεθέασης

Πρεμιέρα χθες για δύο από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, το Happy Day στον ALPHA με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη στο MEGA.

Ελεονώρα Μελέτη και Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με τους συνεργάτες τους φόρεσαν τα καλά τους και βγήκαν στον αέρα του MEGA και του ALPHA αντίστοιχα με χαμόγελα, αλλά με… πολεμική διάθεση, με σκοπό να συγκεντρώσουν στις εκπομπές τους τους περισσότερους τηλεθεατές.

Ποια από τις δύο εκπομπές κέρδισε λοιπόν τη μάχη της τηλεθέασης;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen η Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, για όλη τη διάρκεια προβολής της στον ALPHA, από τις 7:45 έως τις 10, σημείωσε 8,9% στο γενικό σύνολο και στο 12,8% δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα, η Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη για όλη τη διάρκεια μετάδοσής της από τη συχνότητα του MEGA, δηλαδή από τις 7:50 έως τις 10:50, σημείωσε 12% στο γενικό σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό.

Ωστόσο, για να έχετε καλύτερη εικόνα, αξίζει να αναφέρω ότι ακριβώς την ίδια ώρα προβολής με την εκπομπή του ALPHA, δηλαδή από τις 7:45 έως τις 10, η εκπομπή του MEGA έκανε 12,4% στο γενικό σύνολο αλλά και 12,4% στο δυναμικό κοινό.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι νικητής στη ζώνη, από τις 7 έως τις 10, αναδείχτηκε η ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, η «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη που επίσης έκανε χθες πρεμιέρα για τη νέα σεζόν και σημείωσε 17,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό.

Αυτά λοιπόν ήταν τα αποτελέσματα στη μάχη της τηλεθέασης για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη που έφερε για πρώτη φορά αντιμέτωπες τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελεονώρα Μελέτη. Κι είναι σαφές ότι η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη σεζόν και θα έχει ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε ποια εκπομπή θα είναι πιο… ενδιαφέρουσα για να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις