Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Μενεγάκη… κασκαντέρ – Τι ετοιμάζει για την «Ελένη» – Ο συνεργάτης έκπληξη» από τα παλιά

Η Μενεγάκη… κασκαντέρ – Τι ετοιμάζει για την «Ελένη» – Ο συνεργάτης έκπληξη» από τα παλιά

Μετά τη συνεχή μείωση στα ποσοστά τηλεθέασης η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε την καινούργια σεζόν να κάνει πολλές αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και στη θεματολογία της εκπομπής της.

Αυτό μάλιστα που σχολιάζεται έντονα στις εγκαταστάσεις του σταθμού είναι ότι ποτέ έως αυτή τη σεζόν δεν είχαν δει την Ελένη να εργάζεται τόσο πολύ! Δεν είναι τυχαίο που εκτός από το «ωραία Ελένη» τον τελευταίο καιρό… στους διαδρόμους κάποιοι την χαρακτηρίζουν και ως «κασκαντέρ» αποτυπώνοντας έτσι το πόσο αποφασισμένη εμφανίζεται να «ακροβατήσει» δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα και πρόσωπα στην εκπομπή ώστε να φέρει εις πέρας την επιθυμία της: η «Ελένη» να κερδίσει ξανά τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου εκτός από τη δουλειά που ρίχνει στο γραφείο δουλεύει πολύ και εκτός. Η Ελένη πήρε το «όπλο» της ή μάλλον τις κάμερες και κάνει ακόμα και εξωτερικά θέματα. Καλά… μην φανταστείτε ότι εκεί που περπατάτε στο δρόμο θα πέσει πάνω σας με το μικρόφωνο στο χέρι…! Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η… ανάγκη, αλλά προς το παρόν η Ελένη κάνει θέματα εκτός πλατό όπως συνεντεύξεις αλλά κι άλλα που μας… ξεναγεί σε κάποια μέρη. Προς το παρόν δεν θα προδώσω περισσότερα καθώς δεν είναι και σίγουρο πως ό,τι έχει γυρίσει θα βγει, αφού θα τα δει και θα κρίνει η ίδια κατά πόσο της «πάει» το εξωτερικό γύρισμα. Βέβαια σε αυτά τα γυρίσματα είναι παρών ο διευθυντής φωτογραφίας Άκης Μπαρμπουζάνης, στενός συνεργάτης της επί σειρά ετών ο οποίος φέτος αναλαμβάνει και την επιστασία στη σκηνοθεσία της «Ελένης»!

Ποια πρόσωπα θα είναι όμως δίπλα της μπροστά από τις κάμερες; Κατ’ αρχάς και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η Ελένη φέτος «σπάει» το παρεάκι σχολιασμού. Σκοπός της -μέχρι αυτή τη στιγμή, γιατί αν δεν «πουλήσει» τότε σίγουρα θα το επαναφέρει- είναι να έχει τους συνεργάτες της στα θέματα που έχει ο καθένας να παρουσιάσει. Για παράδειγμα ο έμπειρος Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα είναι σε ό,τι αφορά τον κινηματογράφο, ενώ ο Τάσος Τεργιάκης για την επικαιρότητα και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για πιο γυναικεία θέματα. Ωστόσο σε αυτά τα γυναικεία θέματα μπορεί να παρίσταται και η καινούργια συνεργάτιδα της εκπομπής, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου που όμως έχει αναλάβει να κάνει και συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας… και όχι μόνο. Η έμπειρη παρουσιάστρια αλλά και εκδότρια του «DownTown» μετά τις συνεντεύξεις που έκανε για το δικό της «Join Us» θα είναι φέτος στην «Ελένη» για να κάνει συνεντεύξεις που θα προβάλλονται σε βίντεο, αλλά και για να μιλάνε για γυναικεία θέματα με την Ελένη. Βέβαια συνεντεύξεις θα κάνει κι η ίδια η Ελένη και μάλιστα θέλει απέναντί της να μην είναι μόνο πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, αλλά και «άνθρωποι της διπλανής πόρτας», κυρίως γυναίκες που θα έχουν να πουν κάποια αξιόλογη ιστορία!

Στο παρεάκι της «Ελένης» όμως προστίθεται κι ο Σπύρος Μαργαρίτης που εργάζεται κυρίως ως ραδιοφωνικός παραγωγός αλλά και ως παρουσιαστής μουσικών εκπομπών. Ωστόσο η έκπληξη έρχεται από ένα ακόμα πρόσωπο που θα είναι φέτος στην «Ελένη» και έχει «χημεία» με την Ελένη.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στη μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA θα είναι φέτος κι ο Μάκης Πουνέντης εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία της ίδιας της Μενεγάκη που δεν έχανε ευκαιρία όσες φορές πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της να του πει ότι θέλουν να συνεργαστούν. Φέτος λοιπόν θα είναι μαζί της… επίσημα και μάλιστα σκοπεύουν να κάνουν τους τηλεθεατές να… παίζουν μαζί τους. Δεν θα προδώσω τίποτα περισσότερο αλλά επιθυμία τους και στόχος τους είναι να κάνουν τους τηλεθεατές να γελάνε… όπως γελάνε κι αυτοί με αυτά που κάνουν… και σκοπεύουν να κάνουν on air!

Σας είπα ότι οι αλλαγές που θα κάνει φέτος η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της είναι πολλές αφού η παρουσιάστρια είναι αποφασισμένη να δοκιμάσει πράγματα και να ρισκάρει! Αν αυτό το ρίσκο, το… κασκαντεριλίκι της βγει σε καλό, όπερ άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης, ή τελικά θα κάνει μεγαλύτερη… βουτιά προς τα κάτω θα φανεί από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου που η δίωρη πλέον «Ελένη» κάνει πρεμιέρα στον ALPHA για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις