Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Nomads καλεί Χόλιγουντ! Οι κολλητοί και η έμπειρη στα ονόματα έκπληξη

Nomads

Αν και τη φετινή σεζόν ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολλά στη μυθοπλασία βγάζοντας αρκετές καινούργιες ελληνικές σειρές, εντούτοις τον επόμενο μήνα στο prime time του θα πάρει θέση και ο δεύτερος κύκλος του «Nomads».

Όπως μάλιστα μου έχουν αναφέρει στελέχη του σταθμού είναι πολύ ικανοποιημένοι από τα πρόσωπα που έχουν βρεθεί, τους… μη celebrities, πιστεύοντας ότι θα κερδίσουν με τους χαρακτήρες και τις αθλητικές επιδόσεις τους τους τηλεθεατές. Ωστόσο αν και οι δύο ομάδες δεν θα είναι χωρισμένες σε «διάσημους» και «μαχητές» έχουν αρκετούς celebrities που αυτές τις μέρες περνούν μαζί με τους άλλους υποψηφίους από τις απαιτούμενες ιατρικές και αγωνιστικές εξετάσεις για να αποφασιστεί ποιοι θα πάρουν το εισιτήριο για τη Μαδαγασκάρη. Στη λίστα με τους υποψήφιους πάντως ξεχωρίζουν ορισμένα πρόσωπα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τα δούμε τελικά να επιβιώνουν στη Μαδαγασκάρη. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω δύο περιπτώσεις, τους «κολλητούς» και την… έμπειρη!

Η πρώτη περίπτωση, των «κολλητών» αφορά δύο ηθοποιούς που τα τελευταία χρόνια μάλιστα δεν ζουν στη χώρα μας, αλλά στην Αμερική. Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο και τον Πάνο Βλάχο που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τα στελέχη του ΑΝΤ1 για να γίνουν «Nomads» στη Μαδαγασκάρη.

Nomads

Εκτός όμως από τους δύο ηθοποιούς που αν τελικά «κλείσουν» θα βρεθούν από το Χόλιγουντ στη Μαδαγασκάρη, υπάρχει κι ένα ακόμα πρόσωπο έκπληξη στον κατάλογο, καθώς με το life style της δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο… εξτρίμ καταστάσεις. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πολύ κοντά στο να αποκτήσει το εισιτήριο για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 είναι η Αννίτα Ναθαναήλ.

Και μην σας κάνει εντύπωση η επιλογή γιατί όσοι την γνωρίζουν προσωπικά γνωρίζουν την πολύ καλή φυσική κατάστασή της, ενώ μάλιστα αξιοσημείωτο είναι ότι πριν από λίγα χρόνια η παρουσιάστρια συμμετείχε σε μία ειδική… κατασκήνωση με δύσκολες και πρωτόγονες συνθήκες διαβίωσης, μαθαίνοντας ακόμα και το τι μπορούν να τρώνε… από το χώμα! Η εμπειρία της και τα μυστικά επιβίωσης που έχει μάθει σίγουρα λοιπόν θα της χρησιμεύσουν για το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Την επόμενη βδομάδα πάντως ολοκληρώνονται οι απαιτούμενοι έλεγχοι και αμέσως μετά θα αποφασιστεί από όσους έχουν περάσει επιτυχώς ποιοι θα είναι οι «Nomads» της Μαδαγασκάρης…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις