Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανανέωσε με τον ΑΝΤ1: Στα σκαριά και ταξιδιωτική εκπομπή

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανανέωσε με τον ΑΝΤ1: Στα σκαριά και ταξιδιωτική εκπομπή

Θετική εξέλιξη όπως αναμενόταν είχαν οι επαφές του ΑΝΤ1 και του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού επίσημα ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά και ευρύτερη παρουσία του παρουσιαστή στο πρόγραμμα του καναλιού.

Επίσημα λοιπόν ο ΑΝΤ1 «με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη σημαντική εμπειρία και τον επαγγελματισμό του, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον ΑΝΤ1. Ο χαρισματικός παρουσιαστής θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι των αγαπημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων του σταθμού “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;” και “The 2Night Show”.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με το διαχρονικό ταλέντο του, θα βάλει την υπογραφή του και σε ένα νέο ταξιδιωτικό project του ΑΝΤ1, αφήνοντας και πάλι το δικό του μοναδικό αποτύπωμα στην ψυχαγωγία της ελληνικής τηλεόρασης».

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ ο ΑΝΤ1 είχε ένα ισχυρό… όπλο στη διαπραγμάτευσή του, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το οποίο ο ίδιος ο παρουσιαστής είχε προτείνει τη διοίκηση του σταθμού για να το εντάξει στο πρόγραμμά του, αποδεικνύοντας ότι είχε δίκιο για τις… πιέσεις που ασκούσε.

Μετά λοιπόν την επιτυχημένη πορεία του τηλεπαιχνιδιού, θα ήταν… άδικο να το αφήσει σε κάποιον άλλο, όταν μάλιστα ο “Άρνι” έχει δικαιολογημένα αποσπάσει για αυτό του το ρόλο πολύ θετικές κριτικές και σχόλια.

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά κι ο τηλεοπτικός σταθμός του δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρει και ένα ακόμα αγαπημένο του τηλεοπτικό πρότζεκτ, αυτό της ταξιδιωτικής εκπομπής, όπως αυτό του «Όμορφου κόσμου». Βέβαια να τονίσω πως δεν θα έχει τον ίδιο τίτλο, αφού αυτός ανήκει στο MEGA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, ωστόσο, έχουν γίνει… ανεπίσημες επαφές μεταξύ παρουσιαστή και στελεχών του MEGA για να χρησιμοποιήσει τον ίδιο τίτλο και στον ΑΝΤ1… αλλά χωρίς έως τώρα αποτέλεσμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις