Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανανέωσε με τον ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανανέωσε με τον ΑΝΤ1

Αρκετά νωρίς από όσο συνηθίζεται αλλά τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Επίσημα λοιπόν ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει πως ανανεώνει τη συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, επιθυμώντας έτσι να βάλουν τέλος στους… καπνούς που μπορεί να προκαλέσουν… άλλες αποφάσεις της διοίκησης του σταθμού.

Για να γλυκάνουν μάλιστα… την ανακοίνωση αναφέρουν ότι εκτός από την παραμονή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη late night ζώνη του σταθμού θα συζητήσουν μαζί του και για νέες ιδέες στην prime time προγράμματος.

Έτσι λοιπόν «ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης, θα συνεχίσει τη δυνατή πορεία του στον ΑΝΤ1 για ακόμα 3 χρόνια.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής θα πρωταγωνιστήσει, και την επόμενη τριετία, τόσο στην late night ζώνη, όπου κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, όσο και σε νέες ιδέες στην prime time του καναλιού.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη μακρόχρονη εμπειρία, το πάθος και τον επαγγελματισμό του, θα βάλει και πάλι τη σφραγίδα του σε κορυφαία τηλεοπτικά προγράμματα του ΑΝΤ1».

Για τα επόμενα τρία χρόνια λοιπόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει να είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1, ενώ είναι σαφές ότι μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση παίρνουν κι άλλοι σειρά… για ανανέωση…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις