Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο κορυφαίος διεθνής αγώνας freerunning στον Πειραιά (pics, vid)

Ο κορυφαίος διεθνής αγώνας freerunning στον Πειραιά (pics, vid)

Ένας πραγματικά MEGAλος διαγωνισμός που κόβει την ανάσα. Μέρη που έχουμε περπατήσει, απολαύσει και φωτογραφίσει για να απαθανατίσουμε τη φυσική ομορφιά τους γίνονται πίστα για τολμηρά άλματα, ριψοκίνδυνες αναρριχήσεις και tricks που εντυπωσιάζουν!

Το «Red Bull Art of Motion», ο κορυφαίος διεθνής freerunning θεσμός έρχεται το Σάββατο 10 Ιουλίου, στις 17:30, στο MEGA, σε απευθείας σύνδεση από την καρδιά του Πειραιά, το Μικρολίμανο.

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, ο μεγαλύτερος freerunning διαγωνισμός επιστρέφει στην Ελλάδα. Με φόντο την αμφιθεατρική Καστέλλα, οι 18 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από κάθε γωνιά της Γης μαζί με επίδοξα νέα ταλέντα, καλούνται να αναδείξουν τις ικανότητές τους με σκοπό να στεφθούν πρωταθλητές.

Οι πιο δυνατοί freerunners του κόσμου, ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Κυρσανίδης, θα αναμετρηθούν σε μια πρωτότυπη πίστα, επάνω στα καταστρώματα δύο πανέμορφων ιστιοφόρων σκαφών, στο Μικρολίμανο. Το εντυπωσιακό σκηνικό θα πλαισιώσουν παραπλέοντα ιστιοπλοϊκά και καταμαράν θεατών, με τους αθλητές να προσφέρουν ένα συναρπαστικό αθλητικό υπερθέαμα, αναδεικνύοντας την παράτολμη «Τέχνη Της Φυγής».

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον κορυφαίο freerunning διαγωνισμό του κόσμου.

Το «Red Bull Art of Motion» είναι συνδιοργάνωση με τον Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά και το Σάββατο 10 Ιουλίου, στις 17:30, θα απολαύσετε ζωντανά από το MEGA τον κορυφαίο διεθνή αγώνα freerunning που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις