Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Μάρκος Σεφερλής με «Πολύ την Κυριακή» από την Τουρκία!

Ο Μάρκος Σεφερλής με «Πολύ την Κυριακή» από την Τουρκία!

Στον ΑΝΤ1 τον περίμεναν… στον ΣΚΑΪ θα βγει. Όπως είναι γνωστό μέσα στον επόμενο μήνα ο Μάρκος Σεφερλής θα ξεκινήσει την καινούργια εκπομπή του στον ΣΚΑΪ έχοντας… τούρκικη βοήθεια, αφού το concept ανήκει στην «Acun Medya»

Το συγκεκριμένο μάλιστα θυμίζει πολύ το κυριακάτικο show που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο MEGA, το «Πολύ την Κυριακή», σε ένα… πάντρεμα με τη χιουμοριστική εκπομπή «Κάψε το σενάριο» που πρόβαλε επίσης ο σταθμός της Μεσογείων.

Καλά… παρθενογένεση δεν υπάρχει (ούτε) στην τηλεόραση αλλά το συγκεκριμένο έχει τη σφραγίδα της τούρκικης εταιρείας.

Αυτές τις μέρες μάλιστα ετοιμάζεται πυρετωδώς το σκηνικό με σκοπό ο Σεφερλής να μπορεί να κάνει… παιχνίδι επί σκηνής μαζί με τα δέκα πρόσωπα που θα είναι στην ομάδα του αλλά και με πρόσωπα που θα επιλέγονται από το κοινό που θα είναι 300 περίπου άτομα. Βέβαια είναι σίγουρο πως δεν σκοπεύει να πετά… τηλεοράσεις από τα μπαλκόνια αλλά θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και με κόσμο από τα σπίτια του.

Οι μηχανές έχουν… γκαζώσει με σκοπό το αλά «Πολύ την Κυριακή» με «Καμένο το σενάριο» να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και να προβάλλεται κάθε Κυριακή μέχρι τη θέση του στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ να πάρει ο «Big Brother» που προετοιμάζεται για να επιστρέψει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις