Σάββατο, 24 Φεβ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Νίκος Χριστοφόρου Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου του Ομίλου ANT1

Ο Νίκος Χριστοφόρου Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου του Ομίλου ANT1

Μία ακόμα αλλαγή στη διοικητική «πυραμίδα» του ΑΝΤ1 που μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Chief Content Officer ΑΝΤ1 TV Τζώρτζη Ποφάντη, είχε μείνει «ακέφαλος» σε μία πολύ σημαντική θέση και μάλιστα στις αρχές της σεζόν.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι τη θέση αναλαμβάνει ο Νίκος Χριστοφόρου, που έως τις αρχές της σεζόν συνεργαζόταν ως CEO της εταιρείας παραγωγής Green Pixel Productions στενά με τους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA και STAR.

Τώρα όμως, με ανακοίνωσή του

«Ο Όμιλος ANTENNA ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι ο Νίκος Χριστοφόρου αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου (Chief Content Officer) του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Στέλεχος με υψηλή τεχνογνωσία και πολύχρονη προϋπηρεσία στον χώρο των media, o Νίκος Χριστοφόρου θα έχει την ευθύνη του περιεχομένου των ANT1, MAK TV, ANT1+, Antenna Studios, καθώς και της παραγωγής ταινιών, και θα αναφέρεται στον Γιώργο Λεβέντη.

Ο Νίκος Χριστοφόρου θα είναι επικεφαλής μιας νέας και πιο αποτελεσματικής δομής, η οποία θα επεκτείνει τις συνέργειες των εταιρειών σε επίπεδο περιεχομένου και, παράλληλα, θα συμβάλλει στη σταθερή ανάπτυξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Με πορεία 30 ετών στον κλάδο, ο Νίκος Χριστοφόρου έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, CEO της Green Pixel Productions, ενώ πριν κατείχε τη θέση του MD της εταιρείας Studio ATA. Στο ενεργητικό του έχει πολλές επιτυχημένες παραγωγές, ενώ έχει συνεργαστεί με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Με στρατηγική σκέψη και διορατικότητα, ο Νίκος Χριστοφόρου θα συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου ANTENNA.»

Έτσι λοιπόν επίσημα πλέον ο Νίκος Χριστοφόρου αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, έχοντας όμως, από τον προκάτοχό του, Τζώρτζη Ποφάντη, σχεδιασμένο το πρόγραμμα της τρέχουσας σεζόν, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές του για την επόμενη…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις