Μελάς Βlog

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος γίνεται και παρουσιαστής

Τελικά όμως λόγω της… τηλεοπτικής του εμπειρίας, ο ALPHA αποφάσισε να τον χρίσει και παρουσιαστή στο καινούργιο ριάλιτι που ετοιμάζει.

Βέβαια, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, η διοίκηση του σταθμού εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις από δύο τρία άλλα πρόσωπα και έτσι πήγε… ενδοοικογενειακά, αποφασίζοντας να βάλει τον Παναγιώτη Βασιλάκο στην αρένα του Battle of the Couples, με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι «το πρόσωπο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο τη φετινή σεζόν θα αναλάβει να παρουσιάζει τις δοκιμασίες και να εμψυχώνει τα ζευγάρια να πετύχουν τον στόχο τους που είναι να φύγουν ενωμένοι, με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο!  

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει υπάρξει για χρόνια επαγγελματίας αθλητής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας.»

Μετά τη συμμετοχή του στο Nomads του ΑΝΤ1 και στο Bachelor ΤΟΥ ALPHA λοιπόν ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο παρουσιαστής του Battle of the Couples για να δοκιμαστεί και στη… σχέση του με την παρουσίαση δίνοντας και μάχη για την τηλεθέαση…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της βδομάδας

Άγριες Μέλισσες: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της βδομάδας

Συμμαχίες, ανατροπές, κόντρες και σχέδια με κάποια από αυτά να έχουν θετική εξέλιξη αλλά ορισμένα να προκαλέσουν δυσάρεστες εκπλήξεις… για πολλούς. Η ζωή στο Διαφάνι ... Διαβάστε περισσότερα