Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην Καρτ Ποστάλ της ΕΡΤ

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην Καρτ Ποστάλ της ΕΡΤ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στην Κρήτη τα γυρίσματα για την καινούργια σειρά που θα προβληθεί από την ΕΡΤ και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsit.gr η σειρά «Καρτ Ποστάλ» για την ΕΡΤ δια χειρός Βικτόρια Χίσλοπ αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, που είναι ο συνδετικός κρίκος σε όλες τις ιστορίες ως ένας ελληνικής καταγωγής εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ο Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή.

Σε ένα από τα επεισόδια λοιπόν τον κεντρικό ήρωα της ιστορίας θα ενσαρκώσει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που βρίσκεται ήδη στην Κρήτη. Τα γυρίσματα μάλιστα με τις οδηγίες του σκηνοθέτη Γιώργου Παπαβασιλείου για το συγκεκριμένο επεισόδιο ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες, ενώ να θυμίσουμε ότι την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου, και η Καρτ Ποστάλ θα κάνει πρεμιέρα στο καινούργιο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεό5ρασης στην αρχή της επόμενης σεζόν.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις