Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Άγριες Μέλισσες»… τσίμπησαν και τον Αρναούτογλου

Οι «Άγριες Μέλισσες»… τσίμπησαν και τον Αρναούτογλου

Τέλος της σεζόν και χθες το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές δίνοντας ραντεβού μαζί τους την καινούργια σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή σεζόν ήταν από τις καλύτερες σε τηλεθέαση για την εκπομπή «The 2Night Show»! Βέβαια και ως προς το περιεχόμενο… κάποιες φορές όσα λέγονταν στο πλατό είχαν ενδιαφέρον, έστω και αν αρκετές φορές «έτρωγε» πολύ χρόνο η… αγαπημένη συνήθεια του παρουσιαστή να παίζει παιχνίδια. Κι επίσης κάθε προσπάθεια… χιούμορ που γινόταν με τους…. συνεργάτες του, τις «Μύγες», θα ήταν το τέλειο υλικό για να χρησιμοποιήσουν στα βίντεο της εκπομπής του, στα οποία διακωμωδούσαν άλλες εκπομπές. Αλλά αν διακωμωδήσεις το σπίτι σου… κλπ… κλπ! Πάντως, όπως μαθαίνω, προσπαθώντας να αποφύγουν το… πλάκωμα, την επόμενη σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα προσπαθήσει να κάνει talk show… κι όχι κάτι σαν show, όπως φαίνεται να είναι το απωθημένο του. Ωστόσο όπως προανέφερα η φετινή σεζόν ήταν από τις πιο πετυχημένες του στους πίνακες τηλεθέασης, αφού μέχρι και ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε δελτίο Τύπου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για το διάστημα 09.10.2019 – 02.07.2020, το «The 2night show» ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, στην ώρα προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 24,8%. Η εκπομπή προηγήθηκε του ανταγωνισμού κατά 8,4 μονάδες, ενώ η δυναμική της στο γυναικείο κοινό ήταν, επίσης, εντυπωσιακή με τις γυναίκες 18-54 να καταγράφουν συνολικό μερίδιο 29,3%. Υψηλές ήταν οι επιδόσεις της και στο ανδρικό κοινό με τους άνδρες 18-54 να σημειώνουν μέσο όρο 19,9%».

Αυτό βέβαια που δεν αναφέρεται στο δελτίο είναι πως η εκπομπή… τσίμπησε από τις «Άγριες Μέλισσες» αφού η σειρά έδινε υψηλές… πάσες στο «The 2night show» αλλά και καλεσμένους, οπότε πάλι καλά που κατάφερνε να κρατά μεγάλο μερίδιο των τηλεθεατών που δεν πήγαιναν για ύπνο. Βέβαια ουδείς και ουδέποτε από τους… εισπράκτορες υψηλής τηλεθέασης δεν βλογάνε το lead in… αλλά από την άλλη… κλαίνε όταν το χάσουν! Κοντολογίς, ο Άρνι φέτος… τσίμπησε τηλεθεάσεις από τις «Άγριες Μέλισσες» και εννοείται πως το ίδιο θα περιμένει και την επόμενη σεζόν. Αλλά ίσως είναι… άδικο για τον παρουσιαστή να μην κάνει την εκπομπή του «πόλο έλξης» τηλεθεατών και να βασίζεται… στο μέλι που θα πάρει από αλλού. Γιατί μπορεί την επόμενη σεζόν να βρεθεί απέναντί του… κάτι που να κάνει τους τηλεθεατές μετά τις «Μέλισσες» να πιάνουν το τηλεκοντρόλ τους και να πηγαίνουν εκεί. Βέβαια ο καθείς κάνει τις επιλογές του… και μετά του φταίνε… οι άλλοι…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις