Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Αλήθειες» επιστρέφουν…!

Οι «Αλήθειες» επιστρέφουν…!

Εργάστηκε για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες ακόμα και σε διευθυντικές θέσεις! Εδώ και δύο χρόνια όμως η Ζήνα Κουτσελίνη αποφάσισε να βγάλει τις δικές της «Αλήθειες» και να βρεθεί η ίδια μπροστά από τις κάμερες, κάτι που όπως φάνηκε το εκτίμησαν οι τηλεθεατές!

Έτσι λοιπόν και το STAR ανανέωσε ξανά τη συνεργασία με την παρουσιάστρια που σε λίγο καιρό επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα είναι ξανά στον αέρα και καθημερινά από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι η Ζήνα Κουτσελίνη θα καλεί τους τηλεθεατές να συντονιστούν στο STAR, αφού όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού «υπόσχεται πως θα μιλήσει με ειλικρίνεια τη γλώσσα της αλήθειας γιατί πάντα υπάρχει ένας άλλος δρόμος να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής. Μια παρέα γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία, που το μαύρο δεν είναι το δικό της χρώμα, ανοίγει την αγκαλιά της διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά σας»!

Εκτός από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την ίδια μέρα, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με παρουσιαστές την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη που θα μεταδίδεται καθημερινά, από τις 9 έως τις 12 το μεσημέρι…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις